דרוש מידע מקום בבני ברק שמתאים להעביר בו בוקר עם ילדים/ות בני 8-10

• הוסף לסימניות
מכירים מקום/פארק/גינה, בבני ברק או ממש בסמוך, שיש שם מתקנים 'שווים' או רעיון למקום אחר באזור?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר "מקומות שווים" בבני ברק????
יפה!!!!!!!

• הוסף לסימניות

emoji_u270a.png

emoji_u1f44b.png

:D:D

• הוסף לסימניות
@מילה בסלע איפה זה פארק גהה? (או שאני מכירה אותו בשם אחר...)
חחח הרגת אותי מצחוק..

פארק הזית מאוד מתאים.
יש גם בחזו"א ליד סמינר וולף - קצת בפנים כזה (לא זוכרת איך זה נקרא בדיוק) כמה שזכור לי יש שם מתקנים מעניינים ובשפע.

• הוסף לסימניות
@מילה בסלע איפה זה פארק גהה? (או שאני מכירה אותו בשם אחר...)
חחח הרגת אותי מצחוק..

פארק הזית מאוד מתאים.
יש גם בחזו"א ליד סמינר וולף - קצת בפנים כזה (לא זוכרת איך זה נקרא בדיוק) כמה שזכור לי יש שם מתקנים מעניינים ובשפע.

פארק גהה זה הפארק שגובל עם גהה. יש אחד ברמת אהרון, ואחד בשיכון ו'

:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונה מרשימה, אבל במציאות הפארק יפה עוד יותר.
איזה כיף.
עד שקלטתי איפה זה שיכון ו'...... לכן גם שאלתי בערך.
רק שזה מרחק של כחצי שעה הליכה מביתנו. עם ילדים בכלל לפחות 3/4 שעה. טוב, אוטובוס...
האמת שאין לשם כ"כ משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה