דרוש מידע מקום חרדי למגורים לא יקר לאנשים עם ראש יותר פתוח. מכירים?

• הוסף לסימניות
איזה עיר גדולה קרובה למעלה עמוס (כלומר מרחק נסיעה קצר הבנתי שצריך להקיף שם הרבה בגלל השטחים) איפה עובדים?

• הוסף לסימניות
בלת"ק אני חושב שקריית מלאכי ממש מדויק מבחינת כל התנאים גם מחיר דירה
גם סגנון אנשים והמעלה הכי גדולה בעייני שזה ממש קרוב למרכז הרבה יותר מכל מה שקראתי פה (ולא קראתי הרבה)

נ.ב א. אין לי שום אינטרס אני לא גר שם וגם לא נראה לי שאני אגור שם בהמשך
ב. לגבי מי שכתב אשדוד לי זה לא נראה מתאים

• הוסף לסימניות
יש שם קהילה חרדית של בעלי תשובה בעיקר. אין לי מושג מה המחירים
לא מתאים משום סיבה למשפחה סטנדרטית, מחמת צביון העיר וד"ל ,מלבד העובדה שאילת היא בחו"ל ,ומחירי הדירות שם לא זולים ביחס לפריפריה , וגם מוסדות ותעסוקה מותאמים לחרדים קלאסיים אין בכלל ,למיטב ידיעתי

• הוסף לסימניות
שמעתי על מקום חדש נראה לי אם אני זוכר טוב זה בית שאן יש תכנון למעבר של משפחות והקמת שכונה חרדית תבדקו זאת
עסקני הקהילה בעפולה מנסים לפתוח קהילה בבית שאן ,כרגע יש שם 10 משפחות ועוד בערך 20 שקנו דירה ,המחיר שם מאוד זול ,אבל כרגע עדין אין כלום מלבד כולל קטן שבהמשך יבואו לחזק את הכולל אברכים מעפולה
מתאים לזוצ"ים ללא ילדים ורכב חובה

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הסגנון
אם כי רכסים גדלה בטרוף והיום יש בה גם מודרנים שהיו פחות בעבר
מאמינה שאם האכלוס המסיבי בשנים הקרובות גם סגנון ואופי האוכלוסייה יגדל
אבל רכסים עדין מאוד מצומצמת באופן כללי ,לדוגמא אצל ליטאים אין שחרית אחרי שמונה בבוקר ,שלא יאחרו לכולל.... וכמעט אין מקומות ישיבה בחנויות ןעןד.........ממליץ על קרית אתא ,ניתן לפנות אלי באישי לפרטים 849423 בגימיל

• הוסף לסימניות
אבל רכסים עדין מאוד מצומצמת באופן כללי ,לדוגמא אצל ליטאים אין שחרית אחרי שמונה בבוקר ,שלא יאחרו לכולל.... וכמעט אין מקומות ישיבה בחנויות ןעןד.........ממליץ על קרית אתא ,ניתן לפנות אלי באישי לפרטים 849423 בגימיל
מסכימה
אבל למי שחשוב מוסדות איכותיים לילדים הבדל עצום בין רכסים לק.אתא

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים היום במודיעין עילית
מחפשים לעבור לבית 5 חדרים עם גינה/חצר באיזור 1.8-2 מליון
העניין הוא שאנחנו לא רוצים קהילה מאוד סגורה ומצומצמת אלא מקום שמתאים לסגנון ליטאי עם ראש יותר פתוח שמחזיק לדוגמא טלפון מוגן לצרכים פרנסה וכו
בלי צורך להתחבא וכו, בעל עובד וכו
כמובן מקום שיש בו גם מוסדות כאלה

מכירים מקום כזה?
מודה מראש על כך תגובה!
בלת"ק כמעט מלא-
אם לא היה לכם הגבלה כספית, איזה מקום (עיר/שכונה) מתאים לכם מבחינת הצביון?
מה עוד חשוב לכם במקום המגורים שלכם חוץ מהראש הפתוח?

• הוסף לסימניות
לצערי הנהלת הבית ספר לבנות לא השכילו להבין את הפסיפס המקומי אבל זה בטח ישתנה בעתיד הקרוב

ובכל מקרה לא עושים שם בעיות על סמארטפון מוגן לצרכי עבודה
לצערך , לשמחתם של אחרים .
לא רוצה לפתוח פה את הדיון זה לא המקום.

• הוסף לסימניות
עסקני הקהילה בעפולה מנסים לפתוח קהילה בבית שאן ,כרגע יש שם 10 משפחות ועוד בערך 20 שקנו דירה ,המחיר שם מאוד זול ,אבל כרגע עדין אין כלום מלבד כולל קטן שבהמשך יבואו לחזק את הכולל אברכים מעפולה
מתאים לזוצ"ים ללא ילדים ורכב חובה
שכחת לציין, שחוץ מה-10 אברכים ליטאיים, יש עוד הרבה משפחות חרדיות שהיו עוד לפני כן!! יש בית יעקב ות"ת של חינוך עצמאי, עם כיתות מאוכלסות די יפה!! (סביבות ה-20 בכיתה) מה שכן, אוכלוסיה ספרדית... חלקם בעלי תשובה וחלקם סגנון ישיבתי. מקבלים מאוד יפה את כל הסגנונות. אין תחושת עליונות משום כיוון.

• הוסף לסימניות
כתבו פה דברים רבים וטובים,
וישר כח לכל הכותבים.

לגבי עצם החיפוש
"מקום מתאים לדרישות"
(שכמובן צריך לבדוק וכו')
יש נקודה אחת מהותית
שמי שמרוצה מהמקום שהוא גר בדר"כ מרוצה בכל מקום
בו גר.
ומי שלא מרוצה לא מרוצה באף מקום .

תבדקו את זה.
זה לא פחות ממדהים!!!

• הוסף לסימניות
העניין הוא שאנחנו לא רוצים קהילה מאוד סגורה ומצומצמת אלא מקום שמתאים לסגנון ליטאי עם ראש יותר פתוח שמחזיק לדוגמא טלפון מוגן לצרכים פרנסה וכו

מכירים מקום כזה?
מודה מראש על כך תגובה!
טבריה?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים את המעבר מהמרכז למקום אחר רק בגלל המחירים של המרכז והרצון לגור בדירה דומה למפרט הנ"ל
השאלה היא כזו
אם אין לנו מכשיר מוגן וכדו וחשוב לנו קהילה ליטאית נורמלית טובה איכותית אבל לא דווקא בקטע של מקבלים מישהו מכיל, האם יש תשובות אחרות?
יש מקומות נוספים מומלצים?
תודה רבה מאד לכל העונים

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים את המעבר מהמרכז למקום אחר רק בגלל המחירים של המרכז והרצון לגור בדירה דומה למפרט הנ"ל
השאלה היא כזו
אם אין לנו מכשיר מוגן וכדו וחשוב לנו קהילה ליטאית נורמלית טובה איכותית אבל לא דווקא בקטע של מקבלים מישהו מכיל, האם יש תשובות אחרות?
יש מקומות נוספים מומלצים?
תודה רבה מאד לכל העונים
עפולה עילית
הר יונה (רק לליטאים, החסידים ואנשי הישוב הישן יותר פרום)
חריש
קריית מלאכי
מעלה עמוס
מיצד
כרמיאל
מעלות
צפת
חיפה
קרית אתא מרכז
אלו בודאי מתאימים לליטאי שרוצה מקום שמכיל וגם מחיר טוב ביחס למרכז
רכסים טבריה ונתיבות צריך לבדוק
אפשר לנסות גם בשכונה החדשה חורשת האקליפטוס באופקים שכנראה תהיה יותר מגוונת עקב המחיר למשתכן
לא חושב שיש עוד מקומות (אולי שכחתי מישהו אשמח לשמוע)

• הוסף לסימניות

מכירים מקום כזה?
מודה מראש על כך תגובה!
כרמיאל.
ואם תיצור קשר באישי, יש לי אנשים שמוכרים דירת 5 חדרים מהממת במחיר שכתבת, מטבח כשר, אמנם זו קומה שניה, אבל יש גג מדהים כמו חצר.
תכתוב לי בתגובה כתובת אימייל ואנסה לברר בשבילך פרטים.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב להודעה הקודמת שלא מחפשים דווקא משהו מכיל
א"כ אפשר להוסיף את:
גבעת המורה
קרית אתא שביט
אופקים
ירוחם
הקהילה המתחרדת בנוף הגליל
ואם אתם ממש חלוצים אפשר גם את בית שאן

• הוסף לסימניות
ומה לגבי חיפה?
מכיל?
מוסדות לילדים גדולים יותר?
סגנון משפחות?
אזורים?
מחירים?
יש דירות גדולות בהאזורים הזולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה