דרוש מידע מקום טוב ללמוד בו איפור?

• הוסף לסימניות
[שואלת עבור מישהי שלא מחוברת לפורום-]
מסיימת י״ב ורוצה ללמוד איפור (ואולי עוד קורסים בתחומי הקוסמטיקה)
מעוניינת להשקיע וללמוד ברמה הכי גבוהה שאפשר במטרה לצאת עם זה כמקצוע
איזה מקום הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
ממליצה לה ללכת למאפרת שהיא מתחברת לסגנון איפור שלה
ולשים לב שמי שהיא הולכת אליה לא מביאה במזוודה רק מוצרים של חברה מסוימת שהיא מוכרת/משווקת (כי אין חברה שכל האיפור שלה הכי טוב)

• הוסף לסימניות
יש מישהי בירושלים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת. יש המלצות או דיס באזור ירושלים?
או ששווה לנסוע למרכז? ואם כן מי מקצועי מאוד אבל ממש מתאים לחרדיות!

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין:
יוסי ביטון
חוי חפץ
יעל דומב-בירושלים
רחלי ספטימוס (רליס)
אשמח אם למשהי יש ידע או נסיון לעזור לי...

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין:
יוסי ביטון
חוי חפץ
יעל דומב-בירושלים
רחלי ספטימוס (רליס)
אשמח אם למשהי יש ידע או נסיון לעזור לי...
למדתי ביוסי ביטון, מאד ממליצה. המורה שם מאד מקצועית

• הוסף לסימניות
ממליצה ממש על גולי הכהן בבית שמש
מקצועית ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה