מקום יפה לצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
איפה יש מקומות יפים לצילומי חוץ באיזור בני ברק?
תודה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק עצמה יש מקומות יפים לצילומי חוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סמייל;2074057:

מרום נווה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סמייל;2074057:

אני לא מצאתי ;) :rolleyes:
באיזור יש בת"א כמה מקומות-
מתחם התחנה,
מתחם שרונה,
יפו ת"א,
חוף,
שבע טחנות,
פארק הלאומי,
בחולון יש גם את הגן היפני (מקום קטן ונחמד),
מה עוד?!

• הוסף לסימניות
או גני וגשל... גינה קטנה מול אולמי ווגשל
יש לי תמונות מהממות משם, אבל בלילה... תחת צעקות של שכנים צודקים, שהפלאשים מפריעים להם לישון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2074082:
רידינג (לא בשעות עם שמש)
נמל יפו
מרינה תל אביב

בבני ברק או בכל מקום אחר ביקום תמיד ניתן למצוא לוקיישנים נחמדים
לסט קצר

אבל בשביל לקחת משפחות להוציא סט שלם (כולל החלפות בגדים)
כן צריך מקום מוגדר

מרום נווה קחו בחשבון שמכל צד רואים בניינים

• הוסף לסימניות
מי שמתעקשת בבני ברק-יש לה את פארק ברוקלין ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2074085:
או גני וגשל... גינה קטנה מול אולמי ווגשל
יש לי תמונות מהממות משם, אבל בלילה... תחת צעקות של שכנים צודקים, שהפלאשים מפריעים להם לישון.

יואו חייבת לראות

• הוסף לסימניות
הר הברוגז.... (אוח נוסטלגיה..... שנים לא הבנתי את פשר השם.... הייתי בטוח שמי שעולה על ההר נהיה ברוגז... :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה