מקום לבר מצוה

• הוסף לסימניות
חברה דתיה מהצפון סיפרה שהם מעוניינים לערוך לאחיה בר מצווה ל60 אנשים בירושלים ושאלה אותי על מקום מתאים.
הם מסכימים לשלם בסביבות 100 שקל למנה. הצעתי לה ישר את אנטריקוט (אלגנט) אבל הוא רוצה 135 למנה.
מה עוד יכול להתאים? מצד אחד הם מעדיפים מחיר טוב ע"פ יוקרה, מצד שני יש להם דודים לא דתיים עם סטייל.
התאריך: ב' באלול.
יש למישהו רעיון למקום? אני מעדיפה לתת לה הכשר שגם אנחנו אוכלים. אבל גם מהדרין ירושלים טוב.
מישהו אמר לי שיש בתלפיות. מי היה ומי מכיר?
תודה!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע על מקום?:(:confused:
אני צריכה להשיב לה היום תשובה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה צפיות אבל תגובות אין.
מישהו היה בדארנא? מה הכשרות שם?
מסעדות ליד הכותל, מכירים?

• הוסף לסימניות
את מחפשת אולמות או מסעדות??

יש אולמות קטנים בבית ישראל, יש גם מסעדות במלונות, השאלה מה בדיוק את צריכה.
יש ברחוב בית הדפוס כל מיני אולמות לשמחות קטנות. שווה לבדוק שם. לחיים וכדומה.

• הוסף לסימניות
עדיף יותר סגנון של מסעדה. על בית ישראל בררתי. דווקא התפריט שלהם טוב ולא יקר, אבל נראה לי שהסגנון עומד על מסעדה. אנשים מגיעים מקרית שמונה...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שניתן למצוא במחיר הזה, אלא אם כן זה אירוע צהריים...
אם בכל זאת תמצאו, תעדכנו...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פיצהל'ה

בגבעת שאול - לא וזה לא רק פיצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארגמןסטודיו;815755:
לא נראה לי שניתן למצוא במחיר הזה, אלא אם כן זה אירוע צהריים...
אם בכל זאת תמצאו, תעדכנו...
בהצלחה
כפי שכתבתי- במסעדה של בית ישראל.
אבל הם צריכים סגנון אחר.
וכן, זה ארוע צהרים.

• הוסף לסימניות
באיזה הכשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;815831:
באיזה הכשר?
גם מהדרין ירושלים טוב. אבל עדיף את הטובים יותר. בעלז גם טוב.מבחינתם טוב גם רבנות, אבל ברור שלא אתן להם כזו מסעדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה