עזרה מקום לטיול מחר בצפון[מקורה בגלל הגשם] לבחורים

• הוסף לסימניות
פארק מיי בייבי בירכא יש שם מה לעשות גם לבחורים

• הוסף לסימניות
מוזיאון הכט בחיפה. מכיל בעיקר ארכאולוגיה. יפה מאוד, ובחינם! (כך היה כשביקרנו שם לפני שנים, אולי כדאי לברר אם השתנה משהו)
אנחנו בילינו שם (ובתצפית מהמגדל הסמוך) כמעט יום שלם.

• הוסף לסימניות
אפשר גם שילוב של מוזיאון המעפילים והמוזיאון הימי בחיפה (הם נמצאים אחד ליד השני, מול מערת אליהו).
אם מבקרים באחד מהם אפשר להיכנס לשני ללא תשלום.
הפלא הוא שבמוזיאון המעפילים משלמים מחיר מצחיק וממשיכים אח"כ למוזיאון הימי, ואם עושים להיפך משלמים הרבה יותר יקר.
במעפילים לא כדאי להתעכב בתצוגה של חיל הים (אם אין זמן מיותר), בהמשך המוזיאון יש דברים מעניינים יותר.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברים באיזור טבעון יש משחקיה לגברים עם סנוקר ופינג פונג ומקום למנגל ועוד כמה דברים בהנהלה חרדית.
אני לא מכיר ולא הייתי שם.
אבל המספר הוא 0548441948
אשמח לשמוע עדכונים ממי שהיה שם.

• הוסף לסימניות
מוזיאון הכט בחיפה. מכיל בעיקר ארכאולוגיה. יפה מאוד, ובחינם! (כך היה כשביקרנו שם לפני שנים, אולי כדאי לברר אם השתנה משהו)
אנחנו בילינו שם (ובתצפית מהמגדל הסמוך) כמעט יום שלם.

ממה נהניתם במוזיאון הזה? עברתי לידו הרבה ומעולם לא נכנסתי

• הוסף לסימניות
מי שאוהב ארכאולוגיה והיסטוריה יכול לראות שם הרבה מאוד ממצאים מרתקים

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברים באיזור טבעון יש משחקיה לגברים עם סנוקר ופינג פונג ומקום למנגל ועוד כמה דברים בהנהלה חרדית.
אני לא מכיר ולא הייתי שם.
אבל המספר הוא 0548441948
אשמח לשמוע עדכונים ממי שהיה שם.

הינו שם וממש נהננו מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה