בקשה מקום לפגישה בביתר או בירושלים דחוף ליום ראשון

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נואשות מקום טוב לפגישה עבור בחור ובחורה מדהימים עבור פגישת שידוך ליום ראשון
בסביבות השעה 4:00 בצהריים בעיר ביתר
מאחר ויש סגר א"א בתי מלון או מסעדות
ומזג האויר יהיה סוער אז אין גינות
לכן אני מחפשת מקום נחמד לפגישה -שלא יהיה בו בעיית יחוד כמו חדר בבית, חדר של וילה וכוד'
אצל אנשים טובים ...
לא משנה ביתר או ירושלים
מתקוה לקבל מענה עבורם...
שבת שלום וחודש מלא בבשורות טובות

• הוסף לסימניות
תחפשי בפורום

העליתי מסמך שלם שכבר אין לי במחשב של מקומות

• הוסף לסימניות
אני הפגשתי בחור ובחורה ברכס מעניין אותך שאני ישיג את המספר של בעלת הדירה?
היא נמצאת בבית לא שומעת כלום כמובן, אשה מאוד נחמדה!
וזה בסלון של הדירה.

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• רשימת מקומות.pdf
    KB 899.3 · צפיות: 176
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת נואשות מקום טוב לפגישה עבור בחור ובחורה מדהימים עבור פגישת שידוך ליום ראשון
בסביבות השעה 4:00 בצהריים בעיר ביתר
מאחר ויש סגר א"א בתי מלון או מסעדות
ומזג האויר יהיה סוער אז אין גינות
לכן אני מחפשת מקום נחמד לפגישה -שלא יהיה בו בעיית יחוד כמו חדר בבית, חדר של וילה וכוד'
אצל אנשים טובים ...
לא משנה ביתר או ירושלים
מתקוה לקבל מענה עבורם...
שבת שלום וחודש מלא בבשורות טובות
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
@ציפורה ב. יש לי פרטים.
מעדיפה לא לכתוב כאן.
אם יש לך פרטי התקשרות אני אשמח לתת לך.
רק בשמחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה