בבית שמש טוב לכם?שלום וברכה,
מחפשים מקום לשבת חתן
אזור המרכז, לא משנה איפה,
אפשר גם נתניה.
לכ-120 מיטות פלוס מינוס
חשוב שיהיה מקום נקי
תודה רבה!
מתחם ראדין נתניה נראה לי יש מספיק מיטותשלום וברכה,
מחפשים מקום לשבת חתן
אזור המרכז, לא משנה איפה,
אפשר גם נתניה.
לכ-120 מיטות פלוס מינוס
חשוב שיהיה מקום נקי
תודה רבה!
כןבבית שמש טוב לכם?
לא מצליחה לתפוס אותם בטלפוןמתחם ראדין נתניה נראה לי יש מספיק מיטות
תפוס כברבית אבא בק"ס מקום ממש נחמד חדרים יפים נקיים
דודיכן
לא מצליחה לתפוס אותם בטלפון
יש לכם מושג מנסיון איך שם?
כמה עולה? איך המקום?
תודה רבה
דודי
0526940666
קמפוס גדול כולל אוכל
המחירים קצת גבוהים
אנחנו צריכים מקום ללא אוכלדודי
0526940666
קמפוס גדול כולל אוכל
המחירים קצת גבוהים
כן, רלוונטי, אשמח לשמוע פרטיםירושלים רמת שלמה רלוונטי?
מקום גדול ויחסית זול
כן, רלוונטי, אשמח לשמוע פרטים
אשמח לשמוע פרטים כמה עלה וכמה מיטות והאם זה רלוונטי לשבת התאחדות משפחתיתכן, רלוונטי, אשמח לשמוע פרטים
אשמח לשמוע פרטים כמה עלה וכמה מיטות והאם זה רלוונטי לשבת התאחדות משפחתית
כמה מיטות יש בכפר חב"ד ב35 חדרים ?יש קמפוס בכפר חב"ד, מקום מהמם! 35 חדרים, בזמנו שילמנו 10 אל"ש. ???יש קמפוס בכפר חב"ד, מקום מהמם! 35 חדרים, בזמנו שילמנו 10 אל"ש. 0507220504
יש מתחם קראט במודיעין עילית. יש 2 אולמות, אחד ממש גדול, ועוד אחד יותר קטן עם מלא ספות ופינות ישיבה.
ויש את ישיבת אחינו לצעירים במודיעין עילית, גם מקום ממש מוצלח.
אין לי את המספרי פלאפון שלהם, אם תרצו, אנסה לברר.
יש עוד מלללא מקומות שמפרסמים, זה אני מכירה מנסיון אישי.
יש מקום מטורףף ברמה גבוהה ממש- בוטיק המעיין- גבעת זאב- אבל עולה בהתאם.
כמה מיטות יש בכפר חב"ד ב35 חדרים ?יש קמפוס בכפר חב"ד, מקום מהמם! 35 חדרים, בזמנו שילמנו 10 אל"ש. ???
דברתי איתו הרגע ואמר לי ששפצנו את המקום בשווי 3 מיליון אז הם לוקחים 260 למיטה מבוגר ו 200 לילד בקיצור מאוד יקר יש למשהו במאה ש"ח למיטה בערך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //