דרוש מידע מקום לתשליך באיזור בית שמש

• הוסף לסימניות
נחל/מעיין וכדומה, איפה יש?
כידוע מחר יום חמישי יש סליחות יג' מידות אפשר לעשות תשליך מי שלא עשה בראש השנה

• הוסף לסימניות
יש ברחוב נחל נובע מקום המכונה 'עין מעיין' בסמוך לחווה החקלאית ניתן לחפש במפות גוגל 'עין מעיין בית שמש'

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי דבר מלבד השם ושהאתר נמצא בתוואי בו נחל ירמות זורם זרימה דלילה אך איתנה כל השנה בלי הפסקה(מה שזורם אח''כ בחורשת האקליפטוס במרכז רח' נחל נובע) יתכן שזה מהנביעה הזו. ללא כל קשר, לא חסרים בכלל אתרי מים באזורנו אך נקטתי באתר הזה כי ניתן להגיע אליו בקלות יתרה בתח''צ פנימי!

• הוסף לסימניות
אני חדש באזור ולא מכיר כלום,
גר ברמה ד', יש לי רכב,
מה המעיין/נחל הכי קרוב לרמה ד' ברכב?

• הוסף לסימניות
נחל שורק.

ויש גם מעיין עם מקווה, על כביש 38, קצת אחרי הפניה ימינה מנחל צאלים.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אין לי רכב ולא ווייז.

כשאתה נוסע בנחל צאלים לכיוון היציאה מבית שמש, קצת לפני הכביש יש פניה לשביל עפר ימינה, כנס לשם כמה עשרות מטרים, ובצד שמאל יש בור.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אין לי רכב ולא ווייז.

כשאתה נוסע בנחל צאלים לכיוון היציאה מבית שמש, קצת לפני הכביש יש פניה לשביל עפר ימינה, כנס לשם כמה עשרות מטרים, ובצד שמאל יש בור.
זה מחובר לנחל ירמות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה