- הוסף לסימניות
שינו את השםצ'ולנט????
נראה לי אתה מתכוון צוותא
שינו את השםצ'ולנט????
נראה לי אתה מתכוון צוותא
בטוח????שינו את השם
כן צוותא בהכשר העד"חצ'ולנט????
נראה לי אתה מתכוון צוותא
יש למישהו את הטלפון שלהם?יש את "צוותא" ברחוב אבינדב ירושלים שניה משטיבלאך "אור הצפון"
אין על הטשולנט בשר רך קוגלים סלטים ארבעס חלות רוגלאך וכו'
בהכשר הבד"ץ העדה החרדית +משגיח כשרות צמוד
הרבה מקומות ישיבה
מה ההכשר שם?טשונט בעין כרם בקרצ'מע
וואוו
משו לא רגיל אפשר לבלות שם שעותתת
אין הכשר רשמי ואין משגיח.רובין אני חושבת
איך מגיעים לשם?טשונט בעין כרם בקרצ'מע
וואוו
משו לא רגיל אפשר לבלות שם שעותתת
יש בהר חוצבים משהו חדש (נהדר) שפרסם בכל העיר ונראה לי שהיה כתוב שפתוח עד 2מה מבניהם פתוח אחרי 1 בלילה בליל שישי ועד מתי?
מה הכתובת של זה?יש בהר חוצבים משהו חדש (נהדר) שפרסם בכל העיר ונראה לי שהיה כתוב שפתוח עד 2
בקניון בהר חוצבים איפה שהיה אהרנוס' עד לאחרונהמה הכתובת של זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים