שאבעס ביסטרו
איזה כשרויות?ברחוב נג'ארה בגבעת שאול- אם את באה מכיוון הכניסה לעיר זה 2 דקות הליכה מ'יש' בצד ימין לעלות מדרגות.
ויש ברחוב ישעיהו מאחורי התחנת אוטובוס שמעל כיכר השבת.
איפה?ממליצה גם על שימעלה . מס' 1 בירושלים ( כך הבנים טוענים...)
נגארה 22. בגבעת שאול. אני חושבת עדה חרדיתאיפה?
מה הכשרות?
יש 2 מעולים שפתוחים בימי חמישי בלילה ותמיד עמוסים בבחורי ישיבות.
ברחוב נג'ארה בגבעת שאול- אם את באה מכיוון הכניסה לעיר זה 2 דקות הליכה מ'יש' בצד ימין לעלות מדרגות.
ויש ברחוב ישעיהו מאחורי התחנת אוטובוס שמעל כיכר השבת.
ובשמו יקבנו: "הטשולנט של שימע'ן" האגדי.נגארה 22. בגבעת שאול. אני חושבת עדה חרדית
ננסה להסביר(כמו שלא הבנתי למה סושי זה דבר כ"כ סטייליסטי),
כנראה גם זה הכוונה ל"שימעען"יש גם צ'ונט שלא טעמתי אותו אומנם אבל אחי אמר שהוא ממש טעים וראה שם גם ממפורסמי הציבור החרדי אין לי מושג מה השם והכשרות אני רק יודעת שזה כשנכנסים לעיר מגינות סחרוב זה בהמשך לפני פנייה ימינה
שאבעס ביסטרו
רח' אבן שפרוט 5
ירושלים
הכי טוב שיש
נראה לי הרב מחפודאיזה כשרויות?
כמובן בלי להסיט את הנושא (ננסה להסביר
לכאורה בגלל שיש שם טכניקה עדינה
אבל בוא לא נסיט את הנוישא
אם לא יהיו את האוכלים לא יהיו את המכינים, וכן להיפך..אני יכול לנסות להבין שאולי יש סטייל ב ה כ נ ת המאכל, אבל למה באכילתו?
אני מדבר מבחינת הסטייל.אם לא יהיו את האוכלים לא יהיו את המכינים, וכן להיפך..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים