דרוש מידע מקום מעניין לצאת לגילאי 12-20

• הוסף לסימניות
אנחנו בירושלים אבל אין לנו בעיה
לצאת אבל לא יותר משעה וחצי נסיעה....
יש רכב אבל אין מקום אז כמה צריכים ליסוע
ברכבת, באוטובוס...
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מציעה לכם לפצל את המשפחה לפי מספר המקומות ברכב, ולעשות טיול
כפול (לא חובה לאותו מקום) לדוגמא: עיינות צוקים, ועוד..

• הוסף לסימניות
אני מציעה לכם לפצל את המשפחה לפי מספר המקומות ברכב, ולעשות טיול
כפול (לא חובה לאותו מקום) לדוגמא: עיינות צוקים, ועוד..
תודה!
אבל זה לא הרבה אנשים זה 8 בסה"כ
ואנחנו רוצים ביחד........
אין לנו בעיה שחלק באוטו וחלק נגיד ברכבת...
משהו יודע מה יש לעשות בגני יהושע?
ואם זה מתאים לגילאים?

• הוסף לסימניות
משהו יודע?
גני יהושע מה יש לעשות שם???

• הוסף לסימניות
וממש צמוד יש גינה פחות ידועה, נדמה לי שקוראים לה שבע טחנות. חוצים את הירקון על גשרון, יש שם עוד מתקנים, ובעבר היו גם המון ברווזים.

• הוסף לסימניות
וממש צמוד יש גינה פחות ידועה, נדמה לי שקוראים לה שבע טחנות. חוצים את הירקון על גשרון, יש שם עוד מתקנים, ובעבר היו גם המון ברווזים.
מתאים לצילומים מאד!
יש שם גם קטע עתיק וגם יותר את החדשני

• הוסף לסימניות
השיט והמתקנים זה גם לגילאים יותר גדולים?

• הוסף לסימניות
לדעתי גני יהושע לא מלהיב לגילאים גדולים.... השיט באגם קטן ולא אטרקטיבי

• הוסף לסימניות
אולי עם קורקינט חשמלי זה הופך את זה לאטרקטיבי,
נוסעים מבני ברק עד הרידינג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה