מקום מתוק לצילומי ילדים

• הוסף לסימניות
בפסח יצא לי לראות לראשונה את הפופים הצבעוניים האלו
ממולץ לצילומי חוץ יש שם מגוון גדול של עם צבעים דוגמאות וצורות מגוונות
רק זהירות - לא לקפוץ (מנסיון מר עם הבן שלי...) להתיישב בעדינות - הם מבטון!
הכתובת: רחבת ביניין העיריה (סמוך לכותל)
תהנו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1248427:
בפסח יצא לי לראות לראשונה את הפופים הצבעוניים האלו
ממולץ לצילומי חוץ יש שם מגוון גדול של עם צבעים דוגמאות וצורות מגוונות
רק זהירות - לא לקפוץ (מנסיון מר עם הבן שלי...) להתיישב בעדינות - הם מבטון!
הכתובת: רחבת ביניין העיריה (סמוך לכותל)
תהנו :)[/
תמונות מאד יפות
ובהחלט מקום נחמד לצילומים,
והפופים....מגניבים נראים אמיתיים...

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף!!
תמונות חדות יפות - והגוונים רווים כ"כ טוב!!!

• הוסף לסימניות
באמת מקום מדהים!
במציאות זה נראה אפילו עוד יותר מושך ומזמין פשוט לקפוץ ולשקוע בתוכן, אבל גם לנו היה ניסיון מר עם הכריות...

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
איזה צבעים מרהיבים!
והילדים פשוט מתוקים!!! טוהר וזכות יהודיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה