מקום עבודה בשיפוצים

• הוסף לסימניות
כשמוסד עובר מקום, מה יעשו עובדיו בימי המעבר והשיפוצים?
יאמר המעסיק: את עובדת שעתית, עבדת -קבלת. לא עבדת-לא קבלת.
אומרת אני הקטנה: אני רוצה לעבוד. תנו לי חדר, שולחן וכסא, ואעבוד יום וליל ...
ומה אומר החוק?

תודה והערכה לכל מי שיאיר את עינינו!

• הוסף לסימניות
כשמוסד עובר מקום, מה יעשו עובדיו בימי המעבר והשיפוצים?
יאמר המעסיק: את עובדת שעתית, עבדת -קבלת. לא עבדת-לא קבלת.
אומרת אני הקטנה: אני רוצה לעבוד. תנו לי חדר, שולחן וכסא, ואעבוד יום וליל ...
ומה אומר החוק?

תודה והערכה לכל מי שיאיר את עינינו!
צריך לשלם
כי העובד מצידו רוצה לעבוד ולא לוקח יום חופשה

• הוסף לסימניות
לי היה מקרה דומה, לאחר שריפה בעבודה, שלא היה לי מקום לשבת, ומחשב. ואמרתי לבוס, אני רציתי להגיע. יש חוק של הודעה מוקדמת. אי אפשר לומר לעובד, היום תבוא. ואתה מפוטר. אך מחר תבוא שוב... [צבירת וותק].
וכן, קיבלתי את היום הזה בתשלום.

השאלה, הודיעו לך מראש שבתאריכים אילו, העבודה בשיפוצים??

• הוסף לסימניות
במידה ויש לך בצבירה ימי חופשה הם יכולים להוציא את העובדים לחופשה מרוכזת בתנאי שהודיעו מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה