ברור שיש סיכוי לעבודה שמורה וטובה.די התאכזבתי מהתשובות אבל לפחות עכשיו אני יודעת יותר בוודאות שאין כ"כ ברירות וצריך רק רק רק תפילות)
www.prog.co.il
למה לא?לא לדמיין איזה משרת חלומות ולחפש דווקא אותה.
למה אתם עצובים וכועסים?אין מקום בתכנות חרדי שמור
חבל שמלמדים .....
חברת אברטק - JBH הינה חברת לימודים והשמה.יש את חברת "אברטק"
שזה גברים חרדים הייטקיסטים
חצי יום אברך [מכאן שמה אברה - אברך טק- הייטק]
יש בחלק מהחברות אפשרות לעבודה 100% מהבית, נדיר שנותנים למתחילים אבל קיים.
אני עובד כפרילנסר מהבית ועכשיו כבר כמה חודשים על אותו פרוייקט של חברה מארה"ב, @גזעי עובד בחברה חרדית אבל 100% מהבית, אני מניח שיש עוד.
צריך לדעת בשביל זה אנגלית ברמת שפת אם ,נכון?אפשר לעבוד עבור חברות מח״ל במשרות שמוגדרות מראש כעבודה מרחוק
לא צריך ברמת שפת אם (כמובן שזה תמיד יתרון), אבל צריך לדעת לנהל שיחה.צריך לדעת בשביל זה אנגלית ברמת שפת אם ,נכון?
המשכורות שם בד"כ לא משהו...אם כבר על מקום חילוני
בתי תוכנה קטנים יכולים להתאים - ברובם יהיו רק גברים
שטויות.באתרא...
איירוקס ומטריקס שכר הכי גבוה שמקבלים שם 12.000
לותיקות.
ללמוד תכנות ולהתבסס על 2 המקומות הנ"ל זו בדיחה עצובה...
באמת קשה מאוד למצוא מקום עבודה כשר למהדרין. לקח לי המון זמן להגיע למקום כזה.לפי מה שאני קוראת פה
אני מבינה שנשים יכולות למצא עבודה במקום בלי גברים
וגברים לא יכולים למצא עבודה בלי נשים
אז באמת למה נותנים לגברים ללמוד תכנות???
(גם לנשים זה לא טוב לעבוד בסביבה חילונית...אז ק"ו לגברים!)
זה מיעוט, דבר נדיר.יש בחלק מהחברות אפשרות לעבודה 100% מהבית, נדיר שנותנים למתחילים אבל קיים.
אני עובד כפרילנסר מהבית ועכשיו כבר כמה חודשים על אותו פרוייקט של חברה מארה"ב, @גזעי עובד בחברה חרדית אבל 100% מהבית, אני מניח שיש עוד.
phone.do
לא רמה של שפת אם אבל בהחלט רמה טובה ויכולת לנהל שיח ברור ורהוט.צריך לדעת בשביל זה אנגלית ברמת שפת אם ,נכון?
בעיקר לנשים, לא?זה מקום חרדי לגמריPhone.do – Human Phone Support Platform for Businesses
Phone.do enables companies to launch human phone support for businesses—fast, easy, and professional.phone.do
אם אתה מוכן לעבוד כפרילנסר זה יותר מצוי לעבוד 100% מהבית.זה מיעוט, דבר נדיר.
ברוב העבודות דורשים הגעה פיזית למשרד לפחות פעמיים בשבוע, לאחרונה זה עולה בהרבה מקומות ל-3 פעמים.
בבניית אתרים זה הגיוני לעבוד כפרילנסר כיון שאנשים פרטיים צריכים אותך.אם אתה מוכן לעבוד כפרילנסר זה יותר מצוי לעבוד 100% מהבית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים