דרוש מידע מקום עבודה לבחורה

• הוסף לסימניות
חינוך מיוחד עובדים כל הזמן,
תפני לאוהל שרה, ייתכן מאד שהם זקוקים לעובדות בבי"ס\ במע"ש או בדירות, ויש עוד מוסדות רבים של חנ"מ, שהרבה פעמים זקוקים לעוד כח עזר, סיוע ועוד,
במיוחד עכשיו כשכ"כ הרבה בבידודים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה יש למישהי משהו ריאלי? סגנון עבודה משרדית/מוכרת בחנות (לא יש/ברכל/עזרה ואחוה וכד')

• הוסף לסימניות
הלוואי שיהיה אפשר
אני עבדתי שם שנה שעברה ופתאום אומרים לי שהשנה אין מקום ושעה לפני התחננו לחברה שלי שתבוא לעבוד שם :(
מוזר מאד, כי הם מפרסמים המון, נראה לי יותר מכל שנה...
מה שכן, יכול להיות שרשום להם היעד שהגעת אליו שנה שעברה, וזה לא מספק אותם, אז הם מעדיפים לקבל עובדות חדשות. (כמובן שמלכתחילה עדיף להם עובדות משנים קודמות עם נסיון, אבל רק כאלה עם רף התרמות גבוה)

• הוסף לסימניות
מה שכן, יכול להיות שרשום להם היעד שהגעת אליו שנה שעברה, וזה לא מספק אותם, אז הם מעדיפים לקבל עובדות חדשות.
התחלתי לעבוד מאמצע המכירה וחברה שלי מהתחלה ואספתי יותר ממנה....:confused:

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשאול את האחראית ויהא אומרת לי שזה לא קשור אליה (עאלק) וצריך לשאול את המנהלת (שבכלל זה מנהל) ואינלי איך לשאול אותה כי היא לא רצתה להביא לי את המספר שלה :(
מה נסגר שם???:eek::eek::eek:
מה יש להם נגדך??:rolleyes::confused:;)

• הוסף לסימניות
אם יש למישי מספר של אחראי\ת אשמח לקבלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה