מידע שימושי מקום שמוכרים מיטות חדר ילדים של ר.א. בזול!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהו טלפון או שם של מקום שמוכרים מיטות חדר ילדים של ר.א.
במחירים מוזלים.
תודה.

• הוסף לסימניות
חיפה
מצורף

קבצים מצורפים

• 20210727_021804.jpg
    20210727_021804.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
יש מצב לעשות לי סדר בענין של המיטות מעץ?
אני רואה שיש מיטות מעץ מלא יותר זולות מMDF
זה יכול להיות? ומצד שני דיברתי עם חנות ואמרו לי שעץ יותר זול מMDF וזה עם כתמים ולא עושים במיטה עץ מלא ולא סנדביץ' רק MDF ואותו חנות רוצה על זה פי שתים מכל מקום
יש למישהו מידע ברור על הענין?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש מצב לעשות לי סדר בענין של המיטות מעץ?
אני רואה שיש מיטות מעץ מלא יותר זולות מMDF
זה יכול להיות? ומצד שני דיברתי עם חנות ואמרו לי שעץ יותר זול מMDF וזה עם כתמים ולא עושים במיטה עץ מלא ולא סנדביץ' רק MDF ואותו חנות רוצה על זה פי שתים מכל מקום
יש למישהו מידע ברור על הענין?
תודה!
העץ מלא בדרך כלל
הוא בעיצוב מינמלי,
MDF הוא יותר מקושקש יותר תוספות ולכן יותר יקר,
לדעתי,
דרך אגב יש גם סנדוויץ

• הוסף לסימניות
יש פה אחת בפורום עם מחירים הכי זולים
מנסיון כמובן, נותנת שירות מעולה + +
לא זוכרת מה שם הניק שלה
טרקלין המרכז לריהוט ועיצוב הבית <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

• הוסף לסימניות
תודה על התיוג..
אם את רוצה מיטות לילדים של ר.א. אצלנו זה הכי זול בהתחייבות. מספקים לכל הארץ..
לגבי המיטות עץ מלא, גם אני הבנתי שזה פחות מומלץ מכל מיני בחינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה