gila zohar
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בירושלים.
יש עדיין פוטו שעושים?
מה המחיר בערך?
אשמח לכל מידע
יש עדיין פוטו שעושים?
מה המחיר בערך?
אשמח לכל מידע
25-35 ש"חבירושלים.
יש עדיין פוטו שעושים?
מה המחיר בערך?
אשמח לכל מידע
יש גם ברחוב ברוכים?25-35 ש"ח
בפוטו פוינט
אתם מתכוונים לחנות תמונות ברמות? לא ידוע אבל יכול להיותיש גם ברחוב ברוכים?
אני אמורה לשלוח את זה בדואר ולקבל חזרה את הדרכון.אתם מתכוונים לחנות תמונות ברמות? לא ידוע אבל יכול להיות
מצאתי את האתר הזה אולי זה יכול לעזור
ואז תוכלו להדפיס בכל חנות
![]()
תמונת פספורט או ויזה ב - 2 שניות
תצלמו תמונה עם מצלמה או סמארטפון כנגד קיר לבן, העלו אותה כאן וקבלו תמונה מהימנה עבור הויזה, פספורט או תעודת הזהות שלכםhe.visafoto.com
יש בת''א מול השגרירות
בירושלים
אני עשיתי בפוטו פוינט והיה בסדראני אמורה לשלוח את זה בדואר ולקבל חזרה את הדרכון.
לא רוצה להסתבך עם זה שהתמונה לא תהיה טובה וכל זה.
מעדיפה מבההו רשמי ובטוח טוב.
אני עשיתי בפוטו מבט ליד מיר.בירושלים.
יש עדיין פוטו שעושים?
מה המחיר בערך?
אשמח לכל מידע
אבל הם גם מצלמים? יש אופציה כזו?אני עשיתי בפוטו מבט ליד מיר.
יש אפשרות לצלם בבית ולשלוח להם במייל והם מדפיסים.
לא כ"כ קשור לאשכול,אני אמורה לשלוח את זה בדואר ולקבל חזרה את הדרכון.
לא רוצה להסתבך עם זה שהתמונה לא תהיה טובה וכל זה.
מעדיפה מבההו רשמי ובטוח טוב.
גם מצלמיםאבל הם גם מצלמים? יש אופציה כזו?
או שזה רק שירות לאחר צילום בבית....
אי אפשר בדואר, את צריכה להגיע אליהם לשגרירות.לא כ"כ קשור לאשכול,
אבל אולי תדעי לענות לי ..
אני רוצה לחדש דרכון אמריקאי שעשיתי לפני שש שנים והייתי קטינה
זה פעם ראשונה שאני עושה דרכון מבוגר אפשר לעשות זאת בדואר או שאני צריכה להגיע ללשכה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים