דרוש מידע מקום תעסוקה לאשה בת 95 מתפקד עם בעיות זיכרון? יש למי לפנות?

• הוסף לסימניות
עד מאה ועשרים :D
מעון יום רלוונטי? כי זה נראה לי פרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אמא שלי עד 120 סובלת מפוסט פוליו שהיה לה בגיל בשנת 1956-7. אחרי כן החלימה לכאורה לחלוטין והכל היה בסדר אבל עם הגיל התעוותה לגמרי, רגל אחת פשוט הסתובבה ויש לה יום סד מלא על הרגל
עד לאחרונה הסתירה מאיתנו את ה"כתם הנורא" כך שלא ידעה שזה פוסט פוליו ולא ידעה שזכאית לקצבה
אחד האחים שלי דחף אותם לפנות ל.... הם לא הצליחו להוציא כלום כי ביטוח לאומי דרשו את גליון האשפוז שלה
בתל השומר סרקו בזמנו את כל התיקים, והתיק שלה נסרק רק חלק ממנו ולא כולו ולכן ב.לאומי לא מאשרים קצבה

בנוסף היום היא לא יוצאת בכלל מהבית ללא ליווי מחשש נפילה, נאבקת בשיניים לנהל את הבית אבל יש דברים שאבא שלי (עושה בקושי) או הילדים / הנכדים.
ניסינו להגיש לב.לאומי בקשה להכרה ב"בן זוג מסייע" אבל גם זה לא אשרו לה

אני חייבת לציין שלמרות שרופא אמר לה שהיא חייבת ללכת עם הליכון או מקל 3 רגליים כדי שלא תיפול בבית, היא מסרבת ורק תומכת בקירות
כשאמרנו לה שרק שיהיה בבית לפני הגשת תביעה לב.לאומי היא מסרבת מחשש שאם יהיה בבית, היא כאילו תקלל את עצמה שצריכה את זה :(

בקיצור, אשמח להמלצות למי כדאי לפנות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה