מקומות לימוד של צילום מקצועי

• הוסף לסימניות
קרובת משפחתי מעוניינת ללמוד את המקצוע. נקודה.
ברור לי מאד שהאופציה הראשונה שתעלה פה - היא פרוג, ובצדק. אבל, קרובתי זו מתגוררת בביתר, ולהגיע אחת לשבוע תהווה עבורה טרחה.

יש לה בביתר את דבורה ברנע, בירושלים את בי"ס אומן, ובבני ברק - כמובן את פרוג. היא מתלבטת בין כולם, ולכן היא בקשה לשאול את יודעי הדבר על הלימוד, איכותו, הקף זמן הלימודים, עם מה יוצאים בתכלס וכל פרט אפשרי.

אם תצרפו לי מס' טלפון, אשמח מאד. תשובות, בבקשה, אך ורק באישי.

מנהלים, בבקשה נעלו אשכול זה על מנת שלא יתפתח פה דיון מיותר שעלול לגלוש להתלמות. תודה.

• הוסף לסימניות
וכן, אם יש לכם להמליץ על מקומות לימוד נוספים, אשמח. באישי בלבד.

• הוסף לסימניות
היא יכולה לנסות להיות אסיסטנטית או לקחת שיוערים פרטיים אצל צלמת שמתמקדת בתחום בו היא רוצה להתמחות.
לפעמים זה עדיף על פני לימודי רוחב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1070989:
היא יכולה לנסות להיות אסיסטנטית או לקחת שיוערים פרטיים אצל צלמת שמתמקדת בתחום בו היא רוצה להתמחות.

לימוד צילום אצל מורה פרטי/ת זה לא הדבר הכי חכם לדעתי.
בלימוד פרטי אתה יכול ללמוד טכנית ברמה גבוהה יותר מאשר בקבוצה וגם בקצב שלך - שזה דבר שווה ביותר.
אבל, כשלומדים עם קבוצה אתה נחשף לעוד כ10 סגנונות וכיוונים בצילום.
דבר שהכי לא כדאי לפספס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1070989:

עדיף לעשות את זה אחרי שלומדים את הבסיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1071226:
לימוד צילום אצל מורה פרטי/ת זה לא הדבר הכי חכם לדעתי.
בלימוד פרטי אתה יכול ללמוד טכנית ברמה גבוהה יותר מאשר בקבוצה וגם בקצב שלך - שזה דבר שווה ביותר.
אבל, כשלומדים עם קבוצה אתה נחשף לעוד כ10 סגנונות וכיוונים בצילום.
דבר שהכי לא כדאי לפספס.

אתה נחשף לעוד סגנונות וכיוונים של סטודנטים לצילום
נראה לי שניסיון של איש מקצוע רציני עולה על אלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1071344:

ומתלמידי, יותר מכולם.

הדבר הכי מעניין שיכול להיות, זה לקבל "סיעור מוחות", בבחינת "כשם שאין פניהם שווים, כך אין דיעותיהם שוות",
אה, הם סטונדטים? טוב, בשביל זה יש את המורה לצילום שמסביר את המעלה או החיסרון שבצילומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1071344:

צילום זה אמנות, לא רק כללים יבשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1071424:
צילום זה אמנות, לא רק כללים יבשים.

בשביל לצלם אומנות
צריך קודם כל להכיר את הכללים היבשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1071333:
עדיף לעשות את זה אחרי שלומדים את הבסיס.

אפשר גם וגם וגם וגם.

במסגרת זמן ותקציב מוגבלים לפעמים נאלצים לבחור.

אני הייתי מעדיף לעבוד צמוד למקצוען שאני מעריך את עבודתו מאשר לעשות קורס ברמה לא ידועה.

מבחינה כלכלית זה בודאי עדיף.
אם את אסיסטנטית של צלמ/ת את לא משלמת על הלימודים אלא מתוגמלת עליהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1071443:
בשביל לצלם אומנות
צריך קודם כל להכיר את הכללים היבשים
גם את זה לומדים בקורס צילום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1071445:
אפשר גם וגם וגם וגם.

במסגרת זמן ותקציב מוגבלים לפעמים נאלצים לבחור.

אני הייתי מעדיף לעבוד צמוד למקצוען שאני מעריך את עבודתו מאשר לעשות קורס ברמה לא ידועה.

מבחינה כלכלית זה בודאי עדיף.
אם את אסיסטנטית של צלמ/ת את לא משלמת על הלימודים אלא מתוגמלת עליהם...

זה נכון במקרה ויש כיוון מאוד מסוים בצילום - בשונה בדר"כ מסטודנט
(ומפותחת האשכול)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה