תעסוקה לילדים מקומות מעניינים בנתניה!!!

• הוסף לסימניות
מחפש פעילויות ומקומות לטייל (או אטרקציות,שייט וכו…)בנתניה בזמן חופשה
מחפש לשמוע רעיונות
תודה!

• הוסף לסימניות
מה זה ואיפה זה?
תודה
סליחה... הכוונה שלי היתה להקפיץ את האשכול שאנשים יראו ויגיבו... אני גם מחפשת מקומות מעניינין בנתניה

• הוסף לסימניות
באיזה חוף יש שייט טורנדו?
תודה

• הוסף לסימניות
אטרקציות-
לייזר טאג
חדר בריחה
שייט
גלי צאנז-מסעדה

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו שם שנה שעברה- https://www.lasertag-poleg.co.il/
חדר לייזר טאג מהמםםם!
היה מושלם!!!
נראה לי הכי טוב בארץ, דו קומתי.
ממליצה!

• הוסף לסימניות
חוץ מהלייזר, ים ופארקים אין עוד משהו מעניין...
יש שיט אבל הבנתי שממש פרוץ שם.

• הוסף לסימניות
יש אבובים מטורפים בנתניה

• הוסף לסימניות
והבנתי שאוכל כשר יש בקרית צאנז כל בין הזמנים

• הוסף לסימניות
קיסריה לא רחוקה מנתניה ובבין הזמנים מפוצצת בחרדים

• הוסף לסימניות
בסוף הטיילת ליד כיכר העצמאות
ובעיקרון עכשיו אני רואה שיש אשכול דומה
שיש שם גם פרטים לא יודעת אם זה האבובים שאני מדברת עליהם
אבל אתם יכולים לבדוק

• תודה
Reactions: wg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה