מקומות מענינים בירושלים לילדים גדולים וקטנים

• פותח הנושא swiss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי
להיכן הולכים טיולים עם הילדים בירושלים
מקומות נחמדים עם צל
ושכולם יכולים להשתולל ולהנות
וגם מקומות בתשלום סביר

• הוסף לסימניות
היום הלכנו לפי המלצות כאן בפורום לגינת בית הכרם. היה מקסים!!!

גן סאקר- יש שם מלבד משטחי דשא ע-נ-קיים, מתקנים ומתקני כושר. בצרוף עם מנגל זו חוויה מושלמת.

• הוסף לסימניות
כדאי להתעדכן מהעיתון תכלס על אטרקציות לציבור החרדי בשיתוף עירית ירושלים

• הוסף לסימניות
גבעת התחמושת

• הוסף לסימניות
גן הקשתות באיזור בית הכרם, לא זוכרת בדיוק.
מקום מדהים עם המון המון מתקנים ומשטחי דשא ענקיים, יש שם גם מסלולים לאופנים ומקומות ישיבה מוצלים, ספסלים, ברזים לנטילת ידיים, בקיצור, מקום מהמם.

• הוסף לסימניות
משהי היתה שם לאחרונה?
אני מחפשת רעיון לגינה יפה עם מתקנים שוים בירושלים

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
נחל פרת הוא מקום מדהים!
הגישה לשם ללא תחבורה ציבורית אבל בטנדר זה משהו כמו 150 ש"ח.
מקום יפה, עם מים, מוצל, בריכות נמוכות ועמוקות יותר (בחלק הפנימי יותר אין כמעט אנשים - מומלץ!)
הכניסה עולה אבל שמעתי שאפשר לרדת במסלול רגלי בלי להכנס דרך הכניסה הראשית וזה ללא תשלום.
המקום נסגר בשעה 5.00

• הוסף לסימניות
על הגינה בבית הכרם?

• הוסף לסימניות
האם בפארק בית הכרם יש מתקני שעשועים גדולים?

• הוסף לסימניות
למי שהמליץ ללכת לגן סאקר- הייתי שם בשבוע שעבר.
התחבורה לשם מזעזעת, אוטובוסים מפוצצים.לרכבים פרטיים אין חניה המקום כל כך המוני!! ריח סרחון ועשן מנגלים, אין ספסל לשבת, רק על דשא מעורב בעפר.שירותים מחרידים.
לא הבנתי מה מביא מאות אנשים למקום הזה?
התחרטנו שלא הלכנו לגינה שקטה יותר כמו גן החמישה עשר.

• הוסף לסימניות
ובכן הייתי היום בפארק בית הכרם. מומלץ ביותר. משחקים בשפע לילדים נקי ומטופח במיוחד.

• הוסף לסימניות
רק אני מתענגת על הנוסטלגיה...?

גן המפלצת ועיר גנים (יש שם מגלשה מאבן, גולשים עם קרטונים או בקבוקים...)
כיף חיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;837596:
למי שהמליץ ללכת לגן סאקר- הייתי שם בשבוע שעבר.
התחבורה לשם מזעזעת, אוטובוסים מפוצצים.לרכבים פרטיים אין חניה המקום כל כך המוני!! ריח סרחון ועשן מנגלים, אין ספסל לשבת, רק על דשא מעורב בעפר.שירותים מחרידים.
לא הבנתי מה מביא מאות אנשים למקום הזה?
התחרטנו שלא הלכנו לגינה שקטה יותר כמו גן החמישה עשר.

אסור ללכת לשם בבין הזמנים
(רק בימים הראשונים , אנחנו היינו יום אחרי ט' באב עם המשפחה המורחבת היה יותר ממקסים ללא ריח של מנגלים (בעית חניה כן אבל הסתדרו)
ובחוה"מ,

אבל ביום יום בשעות 5-7 או עד בכלל
מדהים!!! אוויר מעולה!!! ואווירה 10!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה