כללי מקומות עבודה גדולים/רציניים עם אינטרנט חסום - יש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;968756:
העובדה ששמת את רימון ואתרוג באותה שורה מעידה שאת לא מכירה מקרוב את הסינון,
אמנם מאותה הנהלה אבל שתי עולמות.
ולגבי נתיב אני מוחה על המשפט הבא -
ניתן לבקש פתיחה לאתרים נוספים - ואם יתאימו לרמה, ולא ימצאו שם תוכן פסול - יפתחו.
משום שלכמה מחברותי יש נתיב, וכל אשר הן מבקשות תחת הכותרת 'אני צריכה את זה לעבודתי' - נפתח להן, דברים שבאתרוג לא יפתחו לעולם,
משום שבאתרוג מה שטוב פתוח ומה שלא סגור,
ולא יעזור אם תשלמי 4 ש"ח או 100 ש"ח, מה שלא ראוי לחסימה פשוט לא ייפתח.
כמו כן אין את האופציה הזו (וחפשי באשכולות אחרים - תמצאי לקוחות נתיב שמציינים זאת בפשטות) של הסרת החסימה לזמן קצוב - מה שעושים בנתיב, ובתכלס החסימה מוסרת עד לזמן שאת מכבה ומדליקה מחדש.
או שאת נמצאת באתרוג או שאת לא, וגם לעזוב אותם אפשר רק אחרי למעלה מיממה מאז שאת מבקשת 'לרדת' מהם.

ויעידו על כך עשרות מיילים שקיבלתי מאתרוג לאחר בקשות לפתיחת אתרים מקצועיים עבור עבודתי, והם השיבו כי אין באפשרותם לפתוח אתרים אלו בשל תוכנם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;968766:
לפי מה שהבנתי מהדיון עד עתה:
אם רוצים לעבוד במקום עבודה "גדול" וברמה -
אין ברירה אלא לעבוד עם אינטרנט פתוח או ברמת חסימה מינימלית.
מי שיעמוד על עקרונותיו ולא יוותר על כך - יאלץ לעבוד במקומות קטנים יותר
או כעצמאי,
הבנתי נכון?

לצערינו זה נכון

• הוסף לסימניות
מסונן או חסום!

נכתב ע"י pr;968756:
העובדה ששמת את רימון ואתרוג באותה שורה מעידה שאת לא מכירה מקרוב את הסינון,אמנם מאותה הנהלה אבל שתי עולמות.

שמתי אותם יחד בגלל הגדרת הסינון הזהה בהם. בשונה מחסימה.
אין מה להשוות בינהם ברמה! זה מיועד לקהל אחר! וברמת הסינון שונה!

יש הרבה אתרים מזרחיים - לאומיים שלא פתוחים כלל באתרוג וגם לא ברמה הפתוחה ביותר!
לדוג' כיפה, אתרי חדשות דתיים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;968795:
לצערינו זה נכון
לא מסכימה, אם העובד חזק וצריכים אותו, וחשובה לו החסימה, יעשו את זה בשבילו.
אנחנו בקופת העיר, עם חסימה כללית על הכל, חסימה של הטכנאי שעובד כאן 24 שעות צמוד,
חוץ מאתרים שימושיים כמו: שטרסטוק , פרוג ועוד כאלו..
ואם צריך משהו ספציפי, הטכנאי פותח מקומית, זמנית.
מה שברור זה שהחסימה היא דרישה של העובד, אבל בשיתוף עם רצון הבוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;968809:
לא מסכימה, אם העובד חזק וצריכים אותו, וחשובה לו החסימה, יעשו את זה בשבילו.
אנחנו בקופת העיר, עם חסימה כללית על הכל, חסימה של הטכנאי שעובד כאן 24 שעות צמוד,
חוץ מאתרים שימושיים כמו: שטרסטוק , פרוג ועוד כאלו..
ואם צריך משהו ספציפי, הטכנאי פותח מקומית, זמנית.
מה שברור זה שהחסימה היא דרישה של העובד, אבל בשיתוף עם רצון הבוס.

עם כל הכבוד אין דומה משרד בקופת העיר למשרד בבולטון למשל...

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;968820:
תמיד באשכולות בנושא נראה שלקוחות נתיב מחולקים ל-2 אגפים נפרדים...
גם במהירות התגובה, השירות, התקלות, מהירות גלישה.
2 סוגי תגובות מאד קיצוניים בשונותם, זה ממש מענין! (ברצינות מלאה)

נראה לי שהיא התכוונה לתת חיזוק לדבריך את, ולא לגבי נתיב...

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;968820:
תמיד באשכולות בנושא נראה שלקוחות נתיב מחולקים ל-2 אגפים נפרדים...
גם במהירות התגובה, השירות, התקלות, מהירות גלישה.
2 סוגי תגובות מאד קיצוניים בשונותם, זה ממש מענין! (ברצינות מלאה)
לא הבנת אותי.
אני לקוחה מרוצה מאאאדדד של אתרוג, ועל השרות שלהם כתבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;968833:
לא הבנת אותי.
סליחה ומחילה, באמת לא הבנתי נכון. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;968818:
עם כל הכבוד אין דומה משרד בקופת העיר למשרד בבולטון למשל...
נכון מאוד, אבל עם כל הכבוד משרד קופת העיר מספיק גדול וענף, ומורכב ומלא קטגוריות, בשביל החזקת אינטרנט פתוח, מה שלא קיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;968833:
לא הבנת אותי.

מרוצה מאתרוג? בד"כ כן לפעמים לא.
לפעמים אני חושב שאני צריך לעבור לרימון. ולעזוב את אתרוג.
לפעמים אני צריך אתר מסוים והוא איננו באתרוג. האם באמת בגלל אתר אחד עלי לעבור לסינון פחות מחמיר?
ולפעמים פתוח באתרוג אתרים שאין אותם ברימון בחסימות הטובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;968801:
שמתי אותם יחד בגלל הגדרת הסינון הזהה בהם. בשונה מחסימה.
אין מה להשוות בינהם ברמה! זה מיועד לקהל אחר! וברמת הסינון שונה!

יש הרבה אתרים מזרחיים - לאומיים שלא פתוחים כלל באתרוג וגם לא ברמה הפתוחה ביותר!
לדוג' כיפה, אתרי חדשות דתיים וכו'

מזרחיים-לאומיים. אהבתי. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;968844:
מזרחיים-לאומיים. אהבתי. :D

תפסת אותי על המילה;)
התכוונתי לכתוב "מזרחיסטים" ונזכרתי שפעם התנגדו לזה, אז שיניתי ללאומיים ושכחתי את הדתיים...

קבלי - דת"ל :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;968850:
תפסת אותי על המילה;)
התכוונתי לכתוב "מזרחיסטים" ונזכרתי שפעם התנגדו לזה, אז שיניתי ללאומיים ושכחתי את הדתיים...

קבלי - דת"ל :)

אף אחד אצלנו לא אומר "מזרחיסטים" (אם תגידי למישהו בציבורנו 'מזרחיים-לאומיים' הוא יחשוב שאת מתכוונת לדתיים בני עדות המזרח).
זה כמו שאומרים בחדשות "אישה שחובשת שביס"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;968839:
נכון מאוד, אבל עם כל הכבוד משרד קופת העיר מספיק גדול וענף, ומורכב ומלא קטגוריות, בשביל החזקת אינטרנט פתוח, מה שלא קיים.
דווקא מאוד מובן לי שקופת העיר יהיו עם חסימה - בשביל מה הם צריכים אינטרנט פתוח אם כל עיסוקם הוא בהתרמה ובעיצוב מודעות לצורך ספציפי זה?

אין בכלל מה להשוות עבודה כזו לעבודה במשרדי פרסום (שעל זה שאלה פותחת האשכול) שהם צריכים לראות מה עושים המתחרים, שלא תמיד כל הלקוחות הם חרדים, שחייבים להתעדכן בחדשות הפרסום והגרפיקה ברשת לצורך יעילות העבודה וכו' - ואין אפשרות לעשות את זה עם אינטרנט חסום.

אני נאלצת להסכים עם אלו שכתבו לפני כי אין אפשרות לעבוד במשרד פרסום גדול או אפילו בצורה פרטית עם לקוחות מכל גווני האוכלוסיה - עם חסימה כלשהי.

(מה שכן, יש אפשרויות חסימה של ספקים כמו 012 וכו' שנותנים חסימה בסיסית ביותר לתכנים הבעייתיים ביותר בלבד, אמנם אצל רוב החרדים דבר זה לא ייחשב "חסימה", אבל כשאין אפשרות לעשות "חסימה" של ממש - זה עדיף על כלום...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;969030:
(מה שכן, יש אפשרויות חסימה של ספקים כמו 012 וכו' שנותנים חסימה בסיסית ביותר לתכנים הבעייתיים ביותר בלבד, אמנם אצל רוב החרדים דבר זה לא ייחשב "חסימה", אבל כשאין אפשרות לעשות "חסימה" של ממש - זה עדיף על כלום...)

רימון ללא שום שאלה עדיף על זה.

• הוסף לסימניות
ב"יתד נאמן", כיום, יש חסימה כלשהי. נכון, זה קצת מפריע, אבל בסוף מתרגלים. פעם לא היה אינטרנט בכלל והסתדרו....

• הוסף לסימניות
לגבי קופת העיר- יש לי חברה שעובדת באחת העמותות (לא קשור לקופת העיר) והם מתרימים גם דרך יוטיוב, והעלאת סרטונים ליוטיוב זה חלק אינטגרלי מהעבודה.
ע"פ ההסכם היא עבדה שעתיים מהבית בערב. יום אחד היא הודיעה לבוס שהיא לא מסכימה אינטרנט בבית והיא היתה בטוחה שהוא יפטר אותה, אך הוא נענה לה וסוכם שהיא מוסיפה שעות צהרים בעבודה.
הסיפור הזה מלמד כמה דברים: קודם כל, גם בהתרמות יש צורך באינטרנט פתוח (והגיע הזמן שיעשו יוטיוב חסום למרות הקושי לעקוב אחר התכנים), נוסף, יש כאלו שמסכימות לותר ושיפטרו אותן כדי שלא להכניס אינטרנט פתוח הביתה, ואשריהן. ונוסף, יש בוסים שמסכימים ותמיד בסוף אפשר להסתדר. אני מאמינה שקשה לה להשאר בצהרים, אבל זו ההקרבה שלה כדי לשמור על הבית שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה