מקומם. בקרוב אולי תשלמו גם אתם אגרת טלויזיה על מסך רגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1103056:
כן, אני גרה בדירתי הנוכחית כבר שלוש שנים, ובערך פעם בחודשיים מקבלת כזו הודעה, עד היום השלכתי לזבל אפילו בלי להציץ, אבל לפני חודש קיבלתי אזהרה על עיקול! אנחנו גרים בשכונה שמעולם לא התגורר חילוני!!!
ניסיתי לצלצל, כדי לבטל את החוב, אין עם מי לדבר!!!
המליצו לי להמציא מספ' אשראי מפוברק, זה מה שעשיתי... בינתיים שקט...:D כולי תקווה שמדובר באשראי של הבנדודים שלנו, ד"א מהם גובים על פלאזמות? צריך לברר.

נשמע לי עלול להיות טעות.
הרי נתינת כרטיס אשראי לתשלום, ייתכן שהיא הודאה שאת חייבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1103069:
נשמע לי עלול להיות טעות.
הרי נתינת כרטיס אשראי לתשלום, ייתכן שהיא הודאה שאת חייבת...

עשיתי זאת בהתייעצות קודם. אני תמיד אוכל לומר שניסיתי (מה שנכון) להגיע לבנאדם כדי לדבר איתו וניסיתי כל דבר, לא היתה לי בררה אז הקשתי מספר מפוברק מתוך תקווה לקבל מענה אנושי.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחשוב על פיתרון לקנס הכספי ששולם ע"י בית פרוג ומשפחת דיקמן.
עולה לי רעיון ואני מקווה שיהיה בו תועלת:
לפנות במכתב לשר התקשורת,
מנכ"ל רשות השידור
ועוד כמה.
למכתב יהיו מצורפים:
מכתב הרבנים נגד הצפייה בטלווזיה שפורסם לפני די הרבה שנים.
המלצה מרב ידוע עם בלנק רשמי שמכיר את פרוג ומנהליו.
עצומה שעלייה חתומים תלמידי פרוג והמשתמשים (מכיון שריכוז החתימות בפועל עלול להיות מורכב ניתן ע"י שליחת שם מלא, ת.ז. וכתובת לכתובת מייל שתקבע לעניין ומישהו יעתיק את זה משם לעצומה).
בעצומה ניתן לכתוב שאנו תלמידי "פרוג" ומעולם לא צפינו בשידורים חיצוניים במקום, ובנוסף חשוב לצייןש המקום מנהל ברוח החרדית ובהנחיות רבנים וכו'.
גם משתמשי האתר יוכלו לצרף את חתימתם לחלק האחרון.
יתכן וחתימה של מאות או אלפי אנשים תוכל להועיל?

מנוסים ממני,
האם יכולה להיות תועלת בצעד כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה