- הוסף לסימניות
כן.מישהו יודע לומר לי האם העירייה יכולה לקבל מהביטוח לאומי אישור קבלת דמי לידה כולל הסכום?
הם מבקשים זאת רק במידה ועולים חשדות.
כן.מישהו יודע לומר לי האם העירייה יכולה לקבל מהביטוח לאומי אישור קבלת דמי לידה כולל הסכום?
כן.בטוח?
זה לא חדירה לפרטיות? זה חוקי?
1. כןבאותו העניין,
מישהו יודע לומר לי האם העירייה יכולה לקבל מהביטוח לאומי אישור קבלת דמי לידה כולל הסכום?
וכן האם מענק לידה (סכום חד פעמי לכל ילד) נחשב כמשכורת או לא?
הם יכולים גם לדעת את גובה המשכורתבבני ברק
הם יודעים במה אתה מתעסק ואפוה מנסיון
איך אפשר לפנות אליך בענין מסויםאני מכיר מישהו שעובד בעירייה ויכול לעשות הנחות גם לשנה אחורה
מישהו רוצה עזרה בזה יכול לפנות בפרטי
בעיריית בני ברק זה לא סיפור מורכב.אני מכיר מישהו שעובד בעירייה ויכול לעשות הנחות גם לשנה אחורה
בבני ברק ?אני מכיר מישהו שעובד בעירייה ויכול לעשות הנחות גם לשנה אחורה
עוררו חשד לא חייב להיות מסמך לא תקיןבבני ברק בודקים תמיד מקומות עבודה ומשכורת כמעט תמיד לא אלא אם המסמכים עוררו חשד
ויתור הסודיות זה רק למי שרוצה לחסוך לשלח את התלושיםראה כאן
אישורי ביטוח לאומי
במסגרת שיפור השירות, אין צורך לפנות למשרדי ביטוח לאומי לקבלת אישורים. בטופס המקוון יש לחתום על הסכמה לויתור סודיות ואנו נדאג לקבלת האישורים המתאימים. יש לחתום על ויתור סודיות עבור כל אחד ממבקשי ההנחה מעל גיל 18 הזקוק לאישורים. השירות ניתן לרשומים במרשם האוכלוסין כתושבי ירושלים בלבד. אם ברשותך קוד אישי סודי ניתן להפיק את האישורים במכשיר לקבלת אישורים המוצב בבניין 1 בכיכר העירייה.
וזה מופיע גם בדפים המודפסים
התשובה על שניהם שלילית מידיעה.למיטב ידיעתי התמ"ת לא בודקים בביטוח לאומי
אני טועה?
ומישהו יודע
האם משרד השיכון בודק בבקשה לסיוע בשכר דירה?
בקשר לסיוע בשכ"דהתשובה על שניהם שלילית מידיעה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים