דרוש מידע מקומם ומרגיזז פלאפונים כשרים!

• הוסף לסימניות
כי C2 זה דור 3 (או 2 אפילו אני לא יודע) ומבטלים את האפשרות להתחבר לטלפונים מסוג כזה בראשון (עוד חודשיים)
הסיבה מאוחורי זה היא כדי לפנות מקום טוב יותר לדור 4 ו5 החסכוניים יותר

זה לא מדויק, העתקי פה מהאתר של פלאפון:

בהתאם להחלטת משרד התקשורת, עד ה- 31/12/2025 תיסגרנה רשתות דור 2 ודור 3 בכל חברות הסלולר בישראל ויתאפשר שימוש במכשירים התומכים בדור 4 ומעלה כמפורט:
(1) מכשירי טלפון סלולרי הפועלים בדור 4 ומעלה התומכים בטכנולוגיית VoLTE.
(2) מכשירי דאטה בדור 4 ומעלה (לביצוע שיחות תידרש גם תמיכה ב VoLTE).
(3) מכשירים מסוג IOT/M2M הפועלים בטכנולוגיית NB-IOT ו/או LTE-M.
בנוסף, משרד התקשורת גיבש מתווה לסגירת הרשתות על פי השלבים הבאים:
בשלב הראשון
החל מה- 01/01/2022 לא יתאפשר יבוא מסחרי של מכשירים סלולריים התומכים בטכנולוגיות דור 2 ודור 3 בלבד.
בשלב השני
החל מה-01/01/2023 יתאפשר חיבור לרשת רק למכשירים העונים על אחד הפרמטרים הבאים:
(א) מכשירים הפועלים בטכנולוגיות המפורטות בסעיפים 1-3 לעיל.
(ב) מכשירים שאינם תומכים בטכנולוגיות המפורטות בסעיפים 1-3 לעיל ("מכשיר ישן"), אך היו מחוברים עם המכשיר הישן לרשת הסלולרית במועד כלשהו במהלך הרבעון האחרון של שנת 2022 (מה-1.9.22 עד ה-31.12.22).
בשלב השלישי
החל מ- 31/12/2025, או במועד מוקדם יותר בכפוף להחלטת משרד התקשורת, ייסגרו רשתות דור 2 ו 3 בכל חברות הסלולר בישראל ויתאפשר שימוש במכשירים התומכים בטכנולוגיות המפורטות לעיל (סעיפים 1-3) בלבד (במועד זה מכשירים ישנים לא יוכלו לקבל יותר שירות).

• הוסף לסימניות
זה לא מדויק, העתקי פה מהאתר של פלאפון:

בהתאם להחלטת משרד התקשורת, עד ה- 31/12/2025 תיסגרנה רשתות דור 2 ודור 3 בכל חברות הסלולר בישראל ויתאפשר שימוש במכשירים התומכים בדור 4 ומעלה כמפורט:
(1) מכשירי טלפון סלולרי הפועלים בדור 4 ומעלה התומכים בטכנולוגיית VoLTE.
(2) מכשירי דאטה בדור 4 ומעלה (לביצוע שיחות תידרש גם תמיכה ב VoLTE).
(3) מכשירים מסוג IOT/M2M הפועלים בטכנולוגיית NB-IOT ו/או LTE-M.
בנוסף, משרד התקשורת גיבש מתווה לסגירת הרשתות על פי השלבים הבאים:
בשלב הראשון
החל מה- 01/01/2022 לא יתאפשר יבוא מסחרי של מכשירים סלולריים התומכים בטכנולוגיות דור 2 ודור 3 בלבד.
בשלב השני
החל מה-01/01/2023 יתאפשר חיבור לרשת רק למכשירים העונים על אחד הפרמטרים הבאים:
(א) מכשירים הפועלים בטכנולוגיות המפורטות בסעיפים 1-3 לעיל.
(ב) מכשירים שאינם תומכים בטכנולוגיות המפורטות בסעיפים 1-3 לעיל ("מכשיר ישן"), אך היו מחוברים עם המכשיר הישן לרשת הסלולרית במועד כלשהו במהלך הרבעון האחרון של שנת 2022 (מה-1.9.22 עד ה-31.12.22).
בשלב השלישי
החל מ- 31/12/2025, או במועד מוקדם יותר בכפוף להחלטת משרד התקשורת, ייסגרו רשתות דור 2 ו 3 בכל חברות הסלולר בישראל ויתאפשר שימוש במכשירים התומכים בטכנולוגיות המפורטות לעיל (סעיפים 1-3) בלבד (במועד זה מכשירים ישנים לא יוכלו לקבל יותר שירות).
נוקיה 208 איזה דור הוא ?

• הוסף לסימניות
לכל המתלוננים למינהם באו נחשב יחד למה זה קורא
טלפון בבית חרדי הוא
1. ספינר
2. מוצץ
3.נשכן
4. צעצוע מרגיע ילד בוכה
5.עוד מזלג על השיש
6. קישוט לעגלה מתנדנד
7.
8. נו תעזרו לי להשלים....
9.
10.
11. אה גם מכשיר לוצאת וקבל שיחות איך שכחנו

אז לעניניו מכשיר חשמלי חיב באחרעות ע"פ חוק רק אם אין בו שבר או קורוזיה ושלא באשמת המשתמש
אז ככה שקע טעינה שבור זה שבר!!! קורה משיחה ונידנוד תוך כדי טעינה זה מוצר עדין זה לא מפלדה וכשנתלים איתו במטען התוצאה... שבר למגעים בפנים
שבר במסך זה כמו לתת אחריות על כוס זכוכית , זה זכוכיות והיא שבירה!!
עכשיו ל 60-70 אחוז מהטלפונים שמתלונניים עליהם יש קורוזיה ממים כי היה בקית עם בקבוק או משתיק את השעון מעורר אחרי נטילת ידים או מזיע בצורה גבוהה או מוץ נשכןוכנ"ל
אכן לא תמיד התלונה במכשיר קשורה בהכרח למים והרוזיה אך החוק אינו מחייב את היצרן/ יבואן לתת אחריות אפילו עם כבר זה ככה 10 חודשים והכל עובד

אז למה אומרים שקע טעינה 3 חודשים מסך ככה
זה ענין שיווקי שלקוחות יהיו מרוצים ובהתחשב בזאת שיתכן גם דפקתים ביצור
אבל הציבור מתלונן בלי סוף וברוב המקרים באשמתו תתבוננו קצת
קבלתי מכשירים שקוחות כמעט נשבעו שלא היה מים מעולם ורק פותחים את המכשיר ונופל נחל של אורז...
[פעם אחד תירץ את עצמו שהוא לא יודע זה לא היה במים רק אמרו לו שזה עוזר שטלפון שנשבר יתחיל לעבוד..........חה חה]

נו ממבט של חנות.........

• הוסף לסימניות
לי היה סמסונג אברכים 1200 משהו כמו שבע שנים, (לא זוכר למה החלפתי)
ועכשיו יש לי כמה שנים Q3, לכל אחד יש מעלות וחסרונות. לQ יש הרבה פיצ'רים שאין בסמסונג,
אבל התכנון התכנותי ברמה הרבה פחות מסמסונג.

• הוסף לסימניות
פלאפון בלו- יש למישהו מידע על איכותו?????

• הוסף לסימניות
גם לי יש C2 ממתי שהוא יצא. לא יודעת כמה שנים אבל המון.
הייתי צריכה להחליף לוח מקשים לפני כשנתיים ועכשיו אני צריכה שוב כי הקטנה שלי הורידה את כל המקשים.
לפני בערך 4 שנים החלפתי גם מיקרופון.
חוץ מזה לא היו תיקונים ואני ממש אוהבת אותו.
בעלי רוצה שאני אחליף אותו במשהו יותר חדיש אבל אני לא מוותרת עליו.
כנראה עשיתי עין הרע
הC2 שלי לא נדלק
במעבדה אומרים שלא שווה אפילו לבדוק מה הבעיה
:cry:

• הוסף לסימניות
אז ככה שקע טעינה שבור זה שבר!!! קורה משיחה ונידנוד תוך כדי טעינה זה מוצר עדין זה לא מפלדה וכשנתלים איתו במטען התוצאה... שבר למגעים בפנים

אז למה אומרים שקע טעינה 3 חודשים מסך ככה
זה ענין שיווקי שלקוחות יהיו מרוצים ובהתחשב בזאת שיתכן גם דפקתים ביצור
אבל הציבור מתלונן בלי סוף וברוב המקרים באשמתו תתבוננו קצת
קבלתי מכשירים שקוחות כמעט נשבעו שלא היה מים מעולם ורק פותחים את המכשיר ונופל נחל של אורז...
[פעם אחד תירץ את עצמו שהוא לא יודע זה לא היה במים רק אמרו לו שזה עוזר שטלפון שנשבר יתחיל לעבוד..........חה חה]

נו ממבט של חנות.........
אני קניתי מכשיר נוקיה 215 והכנסתי מייד שקע מגנטי ובכל זאת זה לא החזיק אפילו חודשיים....אחי כנ"ל... המכשיר הזה ספציפית כל מי שאני מכיר מחליף שקע טעינה במהירות... כך שלא תמיד זה אשמת הלקוח..

• הוסף לסימניות
כל התיאור שלך הוא עברייני מאד!!

ע"פ חוק (גם אם אין תעודה או שבתעודה כתוב משהו אחר) האחריות היא לפחות שנה על כל החלקים כולל פלסטיק וגומי.
לכן חובה על היבואן לתקן או להחליף.
היות ורוב ה215 זה מהיבואן הרשמי ח.י. תפנו אליו ישירות.
ואם ידוע לכם שזה לא יבואן רשמי תפנו ליבואן שלכם שיתקן זאת, ואל תפנו בכלל לכל המתווכים אלא רק לתחנת שירות רשמית של היבואן.
זה שזה לא חוקי עוד יותר מצבן
מה לעשות שהחנויות עושות מה בא להם??
ממשיכים לקנות אצלם אז למה להם לתת שרות ולנרמל את המחירים......

• הוסף לסימניות
אני קניתי מכשיר נוקיה 215 והכנסתי מייד שקע מגנטי ובכל זאת זה לא החזיק אפילו חודשיים....אחי כנ"ל... המכשיר הזה ספציפית כל מי שאני מכיר מחליף שקע טעינה במהירות... כך שלא תמיד זה אשמת הלקוח..
לי יש נוקיה 215 ואני לא מתנהג אתו מדי בעדינות בלשון המעטה והשקע טעינה עדיין עובד לי טוב
(ומצד שני הבטרייה שלו לא מחזיקה יותר משעתיים שלוש ולפני זה היה לי G10 וזה היה מחזיק לי יום שלם בקלות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת