כללי מקור חשוב להשאר מעודכן באינדזיין - טיפים וטריקים בסרטונים

• הוסף לסימניות
למדתי הרבה מלינדה, שהוא אתר של סרטונים בכל מיני נושאים, והוא פתוח לי באתרוג.
בשונה מאתרי לימוד אחרים, שם קונים מנוי חודשי בכמה דולרים, ואז כל הקורסים כולם ללא יוצא מן הכלל פתוחים לפניך.
אינדיזיין סיקרטס, הותיק, עם דוד בלטנר ואנה מרי קונצפסיון (קונספט-ציון) מוציאים סרטון אחת לשבועיים עם טיפים חשובים מאוד (יש יותר ויש פחות).
הבשורה היא - שבכל קורס, גם אם אתה לא נרשם, יש כמה וכמה דוגמאות שאפשר לראות.
וממעקב עולה - שבדרך כלל החדש שלהם שמפרסם כל שבועיים - תמיד פתוח לכמה זמן - עד שבא אחר. ובמילים אחרות - אפשר לצפות פעם בשבועיים בטיפ חשוב משני אלו, בלי לשלם. הדוגמאות נקיות, בדרך כלל ללא תמונות נשים - האחריות על המשתמש.
זה הקישור
יש להם גם רשימת תפוצה עם טיפים אחת לשבוע. ג"כ מומלץ.

• הוסף לסימניות
יש גם הרצאות עם תרגום לעברית?

• הוסף לסימניות
לא. אבל בגלל שזה סרטון אפשר פחות או יותר להבין מה הולך שם, לראות עם מה הוא לוחץ ואיזה חלון וכו'.
כמו כן יש למטה את התמליל, ואפשר להעתיק ולתרגם את זה בגוגל תרגום.

זה לא מה שיהפוך אתכם למומחים, אבל בהחלט יש שם הרבה טיפים שעושים את החיים הרבה יותר קלים, וגם החידושים המשמעותיים של כל הקהילה.

• הוסף לסימניות
הערה על הנ"ל
ראיתי עכשיו את האתר הנ''ל
יש את הסרטון
למטה יש תמליל
אם יש לכם אפשרות שהאתר יתורגם לעברית אוטמטית - תוכלו לראות את התמליל בעברית (תרגום קצת מצחיק, אבל זה מה שיש)
דבר נוסף ששמתי לב - כאשר אני לוחצת על משהו בתמליל - הסרטון קופץ להיכן שאני נמצאת - מה שמאפשר להבין יותר את העברית הלא תקנית...

• הוסף לסימניות
אצלי אתרוג חסום,
יש למשהו רעיון איך מבקשים מהם לפתוח בדרך היעילה ביותר?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם בנטפרי חסום. נקווה ימצאו איך לסנן את זה. אם זה אתר רק של אינדיזיין זה לא אמור להיות בעייתי...

• הוסף לסימניות
זה לא רק של אינדי זה מלא קורסים בכל מיני ענינים, ולא התכוונתי שאנשים ישדדו את מערכות החסימה שלהם בשביל כמה טיפים בסרטונים - בפרוש - זה לא שווה את זה. רק סתם אמרתי, אם כבר למשהו פתוח על הדרך שידע שזה קיים, ואולי יצא מזה תועלת. ואדרבה, אולי נפתח פה איזה אשכול שמסכם פחות או יותר את הטיפים שלהם בעברית...

בלי קשר - אחת המתנות שקבלתי לפני כמה שנים, שעוד לא היה לי רשת בבית, היה פד לעכבר שכתוב עליו: ועל כל רגע שאדם חוסם זוכה לאור הגנוז שאין כל מלאך ובריה יכולים לשער...
ובאמת הוא מלווה אותי עד היום.

• הוסף לסימניות
זה לא רק של אינדי זה מלא קורסים בכל מיני ענינים, ולא התכוונתי שאנשים ישדדו את מערכות החסימה שלהם בשביל כמה טיפים בסרטונים - בפרוש - זה לא שווה את זה. רק סתם אמרתי, אם כבר למשהו פתוח על הדרך שידע שזה קיים, ואולי יצא מזה תועלת. ואדרבה, אולי נפתח פה איזה אשכול שמסכם פחות או יותר את הטיפים שלהם בעברית...

בלי קשר - אחת המתנות שקבלתי לפני כמה שנים, שעוד לא היה לי רשת בבית, היה פד לעכבר שכתוב עליו: ועל כל רגע שאדם חוסם זוכה לאור הגנוז שאין כל מלאך ובריה יכולים לשער...
ובאמת הוא מלווה אותי עד היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה