מקלדת בטאבלט

• הוסף לסימניות
חיברתי מקלדת לטאבלט והא מסכים לכתוב רק באנגלית משהו יודע פתרון?

• הוסף לסימניות
סיבוך...
איזה מקלדות מותקנות אצלך?

• הוסף לסימניות
אם המכשיר תומך במקלדת עברית, וההקלדה במקלדת המובנית היא בעברית, אין מצב שמקלדת חיצונית לא תקליד בעברית. זה עניין של הגדרה נטו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1394747:
אם המכשיר תומך במקלדת עברית, וההקלדה במקלדת המובנית היא בעברית, אין מצב שמקלדת חיצונית לא תקליד בעברית. זה עניין של הגדרה נטו.

אדרבה תעזור לי !:):):)
ולפרסומון מה הכוונה איזה מקלדת מותקנת? כתוב על זה מקלדת אנדראיד

• הוסף לסימניות
תתקין IT type זה אמור לעזור.

(זה לא רק ענין של הגדרה, יש גירסאות שלא קולטות את העברית במקלדת חיצונית בשום אופן).

• הוסף לסימניות
איך אני משיג את זה, ניתקתי את הWIFI

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1394795:
תתקין IT type זה אמור לעזור.

(זה לא רק ענין של הגדרה, יש גירסאות שלא קולטות את העברית במקלדת חיצונית בשום אופן).

מעניין..
בחיי לא נתקלתי.
באיזה מכשיר מדובר? חברה, דגם?

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל עידכון האם הבעיה נפתרה, ואיך.
הסיפור עדיין נשמע לי קצת מוזר.

• הוסף לסימניות
תודה לפרסומון על הטירחה, אבל זה לא עזר,
החברה QUE דגם PSQ9104 גירסת אנדראויד 4.2.2
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
אתה צריך להגדיר שהמקלדת תהיה ברירת מחדל, ולהגדיר במקלדת עצמה שתהיה בעברית.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון למקלדת החיצונית
או למקלדת שהבאת
כי את החיצונית אין לי אפשרות להגדיר כברירת מחדל ולא בעברית

• הוסף לסימניות
אני לא יודע כרגע עוד פתרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה