מקלדת במחשב נייד לא עובדת

• פותח הנושא YDB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד דל שמידי פעם המקלדת הפסיקה לעבוד בו וכשהוצאתי את הבטריה היא חזרה לעבודה עכשיו גם זה לא עוזר ואני צריך פתרון דחוף (זה לא נח להשתמש במקלדת חיצונית...)

• הוסף לסימניות
ניסיתי מה שכתוב שם ועדיין לא עובד...
יש אולי עוד פיתרון?

• הוסף לסימניות
מקלדת חיצונית עובדת והעכבר של המחשב עצמו גם

• הוסף לסימניות
יש למישהו פיתרון?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
לי היה כך והחלפתי מקלדת. הזמנתי מebay ב- 80 ש' בערך והתקנתי לבד - זה ממש קל

• הוסף לסימניות
מה הזמנת? פלסטיקים? חיבורים?

• הוסף לסימניות
ומה יכולה להיות הסיבה שזה סתם הפסיק לעבוד?

• הוסף לסימניות
אתה אומר שגם לפני כן עשה בעיות. גם לי גמגם תקופה עד שמת לגמרי.

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
השאלה אם זה עניין של עדכון דריוור או שפשוט הלכה המקלדת

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת. אפשר לנסות לעדכן דרייבר. אם יעזור טוב, אם לא אז...
אני רק מספרת מה היה אצלי. אחרי שניסיתי הרבה דברים, התייאשתי והזמנתי מקלדת חדשה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
תסתכל פה

קבצים מצורפים

• latitude-e6420_owner's manual_en-us.pdf
    3.2 MB · צפיות: 49
  • תודה
  • הוסף לסימניות
הטעינה של המסמך נכשלה (ככה כתוב לי)

• הוסף לסימניות
זה החלק הרלוונטי
‏‏לכידה3.PNG
‏‏לכידה4.PNG
‏‏לכידה5.PNG
‏‏לכידה6.PNG

• תודה
  • הוסף לסימניות
סוף טוב הכל טוב!
פתחתי את ההברגה של המקלדת בכדי לראות אם אפשר "לתקן" בזה משהו וברגע ששיחרתי את שני הברגים שליד הבטריה (כשהמחשב הפוך) המקלדת נפלה לשולחן חיברתי את החיבור שלה בחזרה ו... הפלא ופלא! הכל עובד כמו שצריך!
מה שמוזר לי איך החיבור של המקלדת השתחרר בפנים דבר שלא אמור לקרות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה