מקלדת ועכבר אלחוטיים

• הוסף לסימניות
רוכשת כעת מקלדת ועכבר, מעוניינת באלחוטי
ממליצים?
איך זה הולך מבחינת טעינה?
אשמח לשמוע למה כן או למה לא..
תודה

• הוסף לסימניות
לא ממליץ כל כך

כי העכבר לא עובד טוב בכל הכותנות.

לא יודע עם זה בכל סוגי העכברים.

• הוסף לסימניות
לי יש- מבסוטה מזה עד השמיים...
אין חוטים על השולחן מחשב...
יש לי אותם כבר יותר מחצי שנה ועדיין לא הייתי צריכה להחליף בטריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1234533:
לי יש- מבסוטה מזה עד השמיים...
אין חוטים על השולחן מחשב...
יש לי אותם כבר יותר מחצי שנה ועדיין לא הייתי צריכה להחליף בטריות...

אשמח לקבל חברה-דגם.
כי אני גם מעוניין לקנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1234536:
אשמח לקבל חברה-דגם.
כי אני גם מעוניין לקנות.

הם של Microsoft, אין לי מושג מה הדגם- איפה אמור להיות כתוב מה הדגם???????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא מדע מסובך.
כל חברה עם שם נורמלי ומוכר (מייקרוסופט, לוג'יטק וכו') אמור להספיק.

במקרה והלכתם על מייקרוסופט, תבדקו שהאלחוטי משתמש בטכנולוגיית BlueTrack. מניסיון הוא עובד טוב ומחזיק סוללה לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
גם לי יש עכבר ומקלדת אלחוטי של מייקרוסופט- עובד על סוללות
יש כמה דגמים, חיפוש קצר בזאפ ישלים לכם את כל הפרטים הנדרשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה