מקלדת ועכבר עושים בעיות

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכול להיות הבעיה?
יש לי מקלדת ועכבר שפתאום התחילו לעשות בעיות, העכבר לא זז, והמקלדת מדלגת על אותיות או שבכלל לא נקלט.
אציין שזה אלחוטי,
ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת (לחדש!) ועדיין אותו בעיה.

האם יש פתרון?

• הוסף לסימניות
ניסיתם להחליף בטריות. לבדוק את יציאת הUSB שהיא תקינה. אתם משתמשים עם מפצל USB אולי הוא הלך.

• הוסף לסימניות
אצלי מנסיון זה קורה או כשזה מידי רחוק מהרסיבר, או כשאני משתמש עם מפצל חלש* ומשתמש עם כמה כניסות בבת אחת.

*יש שתי סוגי מפצלים, יש כאלו שיש להם רק חיבור USB הם החלשים, ויש כאלו שיש להם גם חיבור לחשמל הם יותר חזקים.

• הוסף לסימניות
בואו נאמר כך, מקלדות ועכברים אלחוטיים בעיקר של Microsoft מאוד איכזבו אותי בנוגע לנושא הפרעות בקליטה, מעבר לכך היות שמדובר במשהו אלחוטי הוא מאוד חשוף להפרעות גם אם הרסיבר צמוד כמעט לגמרי למכשיר אפשר לנסות ביציאה אחרת או בכבל מאריך, אבל בהחלט יכול להיות שראוטר קרוב או מכשיר חשמלי אחר מפריעים, נושא מאוד בעייתי.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מחשבים אחד ליד השני, ו2 המקלדות + עכברים עובדדים על מחשב אחד מעולה, ועל השני עושה בעיות
ניסיתי להחליף ביציאה אחרת של USB וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
תראי, לפעמים, עד כמה שזה נשמע הזוי, רכיבים בתוך המחשב מייצרים הפרעה אלחוטית, אני באופן אישי התייאשתי בחלק מהמקרים שטיפלתי והחזרתי אותם למקלדת ועכבר חוטיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2133623:
בואו נאמר כך, מקלדות ועכברים אלחוטיים בעיקר של Microsoft מאוד איכזבו אותי בנוגע לנושא הפרעות בקליטה, מעבר לכך היות שמדובר במשהו אלחוטי הוא מאוד חשוף להפרעות גם אם הרסיבר צמוד כמעט לגמרי למכשיר אפשר לנסות ביציאה אחרת או בכבל מאריך, אבל בהחלט יכול להיות שראוטר קרוב או מכשיר חשמלי אחר מפריעים, נושא מאוד בעייתי.

אכן אצלי מדובר בMicrosoft

נכתב ע"י qwerrrewq;2133779:
תראי, לפעמים, עד כמה שזה נשמע הזוי, רכיבים בתוך המחשב מייצרים הפרעה אלחוטית, אני באופן אישי התייאשתי בחלק מהמקרים שטיפלתי והחזרתי אותם למקלדת ועכבר חוטיים.

מה נעשה שאין למיקרוסופט סט כמו ה3000 בחוטי :cool:

• הוסף לסימניות
אכן ה 3000 מוצלח מאוד מבחינת ארגונומיה, אבל יש חלופות, לאו דוקא מייקרוסופט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה