• הוסף לסימניות
כנראה משהו נלחץ אצלי, ומקש הshift לא פועל כראוי. כך שshift וסימן השאלה יוצר נקודה.
וshift פלוס מרכאות יוצר פסיק.
איך מסדרים את זה

• הוסף לסימניות
זה אומר שהלחצן של ה-sift לא פועל.
נראה לי שמהו במקלדת עצמה לא בסדר, קשה לי להאמין שזה בגלל המחשב!

• הוסף לסימניות
יתכן שלחצתם בטעות על caps lock

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקנטי;759594:
זה אומר שהלחצן של ה-sift לא פועל.
נראה לי שמהו במקלדת עצמה לא בסדר, קשה לי להאמין שזה בגלל המחשב!

תתפלאי לשמוע אבל אצלי במהלך השבוע לא פעלה האות א' במקלדת.
חשבתי שנדפק משהו במקלדת, החלפתי עם אחת אחרת וראה זה פלא המקלדת שלי במחשב אחר מקלידה א' למופת. המקלדת של המחשב האחר על המחשב שלי מחסרת את הא' בשיטיות.... הוי אומר: בעיה במחשב שבאה לידי ביטוי במקלדת. סוג של וירוס לפי דעתי.

אבל כמובן קודם לפני שנלחצים לבדוק את האפשרות הפשוטה שהמקלדת נדפקה.

• הוסף לסימניות
תודה.
הcaps lock לא דלוק, והמקלדת עצמה די חדשה. מקווה שזה לא מראה על וירוס...

• הוסף לסימניות
מספיק שטפטף טיפה אחת של מים באזור מקש ה-SHIFT, והוא אבוד...

• הוסף לסימניות
ב"ה הshift חזר לפעול. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה