הפונצ'יקית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מכולת...מתכון?
מכולת...מתכון?
כן מכניסה לקופסאות קטנטנותאוקיי, חשבתי את מכניסה אותם לקופסה....רציתי לדעת איזה
אני שמה ליד סלטי הרינג
רוטב שום מדהים:מתכון?
את המקלונים...?!כן מכניסה לקופסאות קטנטנות
לא, את המתבלים.את המקלונים...?!
צריך להשגיח עליהם מאד מאד כדי שא ישרפו.איך שומרים עליהם?
כי השארתי אותם בתבנית מכוסים מהבוקר עד עכשיו והם כבר לא פריכים, זה הגיוני?
(שלא לדבר על זה שהרוב נשרפו - כנראה דיקקתי את העסק מדי)
הקטע היחידי המעצבן של הדבר המוצלח הזההם יצאו פריכים אבל עכשיו כבר לא פריכים, מה לא עשיתי נכון?
בהנחה שהפריכות זה האישיו, אני רוצה להכין עכשיו נגלה חדשה
וויליק לא ידעתי, וואו תודההקטע היחידי המעצבן של הדבר המוצלח הזה
זה שזה חייב להיות פריש
מכינים אותם רק ביום שמשתמשים
לא נורא זה 10 דקות...
אני תמיד מכינה בשישי לסעודה שלישית וזה מעולה.הקטע היחידי המעצבן של הדבר המוצלח הזה
זה שזה חייב להיות פריש
מכינים אותם רק ביום שמשתמשים
לא נורא זה 10 דקות...
את יכולה לתת להם עוד אפיה קצרה להחזיר פריכות ואז והכניס מייד למקפיאהם יצאו פריכים אבל עכשיו כבר לא פריכים, מה לא עשיתי נכון?
בהנחה שהפריכות זה האישיו, אני רוצה להכין עכשיו נגלה חדשה
רק עכשיו נזכרתי, באמת שהייתי צריכה לעדכן מיד כי זה יצא פשוט מושלם!!!הולכת להכין למשלוחי מנות,
אשתף אח"כ איך יצא
איזה כיף לשמוע.רק עכשיו נזכרתי, באמת שהייתי צריכה לעדכן מיד כי זה יצא פשוט מושלם!!!
לא גמרו להודות לי על זה ולהגיד כמה שזה טעים, ופריך ומושלם.
ממש הפך את המשלוח לוואו!
אז תודה ענקית!!!
ממש לאזה המוציא?
איך מכינים 3 קילו מהמתכון הזה???הכי כיף להכין את זה בין הזמנים (3 קילו)
איך מכינים 3 קילו מהמתכון הזה???
גם את מתכון הבסיס לוקח לי לא מעט זמן לרדד דק-דק כדי שיצא קרנצ'י כמו שצריך.
תחכימי אותי - איך את מרדדת בקלות כ"כ דק לכאלה כמויות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים