דרוש מידע מקליט את עצמי, ומקבל את זה במייל

• הוסף לסימניות
יש שירות (שבעבר הייתי מחובר אליו) של הקלטות חינמיות מהפלאפון למייל. ז.א. שאני מתקשר מהפלאפון שלי לקו מסויים ומקליט את עצמי, והקובץ נשלח לי כקובץ קול ישירות למייל שלי שמוגדר במערכת.
לצערי אבדו לי פרטי ההתקשרות.
מישהו מכיר/יודע? זה נורא חשוב לי

בנוסף נמסר לי שיש תוכנה בסמרטפונים שהאדם מדבר והתוכנה ממירה את זה לטקסט כתוב. האם משיהו מכיר תוכנה כזו במחשבים ביתיים?

תודה תודה

• הוסף לסימניות
יש שירות (שבעבר הייתי מחובר אליו) של הקלטות חינמיות מהפלאפון למייל. ז.א. שאני מתקשר מהפלאפון שלי לקו מסויים ומקליט את עצמי, והקובץ נשלח לי כקובץ קול ישירות למייל שלי שמוגדר במערכת.
לצערי אבדו לי פרטי ההתקשרות.
מישהו מכיר/יודע? זה נורא חשוב לי

בנוסף נמסר לי שיש תוכנה בסמרטפונים שהאדם מדבר והתוכנה ממירה את זה לטקסט כתוב. האם משיהו מכיר תוכנה כזו במחשבים ביתיים?

תודה תודה
בכל קו של ימות המשיח יש אפשרות להגדיר
הקלטה ושליחה למייל

• הוסף לסימניות
יש כלי כזה בגוגל דוקס - חיבור לאינטרנט. נדמה לי בכרטיסיית כלים.

למייקרוסופט יש משהו חינמי הפוך. כלומר TTS אולי יש גם הפוך STT .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה