מקליט סאונד

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי:
אני מתענינת בקנית מקליט סאונד לוידיאו,

למצלמת 700D של כנון
הצורך שלי זה צילום סציאנות של בד"כ של דו שיח בין שני אנשים,
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח

ואשמח אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין נק מייק, לבום.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נק זה מיקרופון בודד, נייד, קטנצי'ק, שיש לו משדר ומקלט.
אחד את שמה אצלך במצלמה ואת השני אצל השחקן.

בום זה מיקרופון שמקליט את סביבתו הקרובה, קונדנסר, שמים אותו מעל המצולמים ומקליטים.
היתרון של בום - אפשר לצלם כמה אנשים בו זמנית.
החיסרון - הסאונד שלו פחות איכותי מנק.
והוא גם מאד כבר וצריך מישהו שיחזיק אותו כל הזמן.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באופן כללי יש להפריד בין מיקרופון- למכשיר הקלטה.
מיקרופון הוא זה שקולט את גלי הקול,
מכשיר הקלטה- הוא זה שמקליט אותם.
גם בקניית בום- שהוא מיקרופון- יש לקנות מכשיר הקלטה- ע"מ שיקליט את הסאונד.
אחרת זה יהיה בדיוק כמו שתקחי מיקרופון רגיל- בלי לחברו לשום דבר...
הבעיה במצלימה שלך- היא שאין לה כניסת xlr
מכיון שמדובר במצלמת dslr, ובדגם הספציפי הזה- אם את מחברת pl אין לך חיבור נוסף לאוזניות.
ולכן תצטרכי לעבוד עם מקליט חיצוני- ואז לסנכרן את הת האודיו והוידאו בעריכה (היום עם הסינכרון אוטומטי- הכל יותר קל...)
לא ציינת איזה סוג של צילום- האם מדובר בדוקו/ ראיונות וכו'
אם מדובר בדו שיח כמו ראיון- יהיה יותר נכון להשמש במקליט חיצוני ואפילו עם המקרופונים שמובנים עליו-
בתקציב שלך ניתן לרכוש מכשירים מצוינים מבית "זום"
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה