מקלרן או בייבי ג'וגר? מתלבטת. נא עזרתכן!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הדרה, את רק סיבכת אותי :confused::)
מתלבטת מאוד מה לעשות.
אם יש למישהי ניסיון עם 2 הטיולונים - אשמח מאוד לשמוע.

• הוסף לסימניות
אגב בג'וניור (ליד ביתר) הוא מוכר את העגלה של מאמס אנד פאפס הג'ינסית ב1090 ש"ח

אני קניתי את המקלארן ווג ואני ממש מרוצה ממנה התלבטתי בי מקלארן למאמס בסוף היה לי נוח יותר המקלארן. היא נוח מתקפלת עם הרגל שבשבילי זה יתרון עצום כשמחזיקים ילד ביד השניה.
מתגלגלת בכייף בכל מדרכה.

לכי לחנות תנסי את שניהם ותבחרי.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכך שהבייבי ג'וגר מקסימה אבל מתלכלכת בשניות. אני ממש מתוסכלת מהעניין!
לא חושבת שהייתי קונה אותה שוב...

• הוסף לסימניות
לי השחור גינס עלתה 990 בחנות באשדוד ושלחו לי את זה
לי הגובה שלה נח והיא נוסעת נפלא
גם אני מאד התלבטתי בינה לבין המקלרן
החלטתי עליה כי טענו שלי שהבדים שלה עמידים יותר ובחוזק היא לפחות כמו מקלרן
אני מאד מרוצה ולא שמעתי עליה עדיין השמצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה