מידע שימושי > מקל בלנד בראון-עזרה

• הוסף לסימניות
היי.
קניתי את מקל בלנד בראון
מקל בלנדר מוט בראון נירוסטה MQ700

ואין לי מושג איך להשתמש.
יש למעלה איזה כפתור נעילה, שכל פעם שאני מפסיקה את הלחיצה הוא ננעל וזה ממש מטריד.

בקיצור אשמח מאד להוראות/פונקציות שימוש....
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה זה מיועד.
כשהוא שניה לא בשימוש הוא ננעל.
וזה בשביל להגן עליך, ועל הילדים שלך...
מתרגלים לזה מאוד מהר.
הסכין יורדת כשלוחצים את המוט למטה.
אז כשטוחנים בקופסאות פלסטיק עם הגבהה בתחתית צריך להזהר שלא ללחוץ את המוט יותר מידי, אחרת הקופסא יכולה להחתך.

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה זה מיועד.
כשהוא שניה לא בשימוש הוא ננעל.
וזה בשביל להגן עליך, ועל הילדים שלך...
מתרגלים לזה מאוד מהר.
הסכין יורדת כשלוחצים את המוט למטה.
אז כשטוחנים בקופסאות פלסטיק עם הגבהה בתחתית צריך להזהר שלא ללחוץ את המוט יותר מידי, אחרת הקופסא יכולה להחתך.

ראשית, תודה רבה על העזרה!

שנית, אני מבינה שהנעילה מיועדת לנעילת המכשיר?
כי אני הבנתי שזה כדי לנעול את המצב (עוצמה) שבחרתי, אז כנראה לא הבנתי טוב.

לגבי הסכין, איך בדיוק לוחצים את המוט. האם בכפתורים שמשני צידי המוט (במקום שבו ניתן לפרק את המוט ל-2 חלקים)?

• הוסף לסימניות
לגבי הסכין, איך בדיוק לוחצים את המוט. האם בכפתורים שמשני צידי המוט (במקום שבו ניתן לפרק את המוט ל-2 חלקים)?
לא לוחצים על המכשיר.
כשלוחצים את המכשיר כלפי מטה.
כמו נשענים עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה