מקפיא מקפיא מיש או מאושר עד

• הוסף לסימניות
מתעניינים גם
מה שמוכרים עכשיו באושר עד
עד כמה הוא טוב למחיר שלו?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפו יש עכשיו?
נגמר בגבעת שאול

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בשמגר היום
מקפיא כסוף 799
היה גם טינקו כמה יחידות בודדות

• הוסף לסימניות
איך אתם לוקחים הביתה מקפיא מאושר עד?
ההובלה לא מאוד מיקרת?

• הוסף לסימניות
אני אישית לקחתי מסיטי קאר אוטו סטיישין [קיה סיד] נכנס בקלי קלות כמובן קיפלתי את המושבים האחוריים
תזמינו מונית סטישיין יש הרבה מוניות טיוטה סטישיין

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המקפיא של פרוסוניק?
ראינו עכשיו בסניף שזה מה שמוכרים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יצא לכם להזמין מוצר
למשל הזמנתי מקפיא ואמרו לי שהיום בערב מאוחר הוא יגיע
סתם התחשק לי להתקשר לחנות בשביל לגעת באיזה שעה הוא מגיע
והם אומרים לי אנחנו מצטערים אבל המוצר נגמר אם את רוצה יש לנו 7 מגירות במקום 8
אני ממש לא האמנתי למה שאני שומעת
כי אפילו כשהזמנתי אותו אמרתי להם לכתוב שהוא חייב להגיע לי היום יום חמישי
ותכלס עשו לי מכה קשה

מה אומרים?
ומה ההייתם עושים

דחוף תגובות

• הוסף לסימניות
אני אישית לקחתי מסיטי קאר אוטו סטיישין [קיה סיד] נכנס בקלי קלות כמובן קיפלתי את המושבים האחוריים
תזמינו מונית סטישיין יש הרבה מוניות טיוטה סטישיין
מה המידות של המקפיא עם הקרטון?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע ממי שקנה מקפיא באושר,
באיזו תדירות צריך לנקות את הקרח? תודה

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מקפיא? באושר עד אשדוד?
איזה? באיזה מחיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה