- הוסף לסימניות
@אפרת פולי היית היום?הייתי בסניף תלפיות והיה שם כמה במלאי
יש שם קרח?
אני צריכה כמה יחידות 3 או 4.
תודה רבה!
@אפרת פולי היית היום?הייתי בסניף תלפיות והיה שם כמה במלאי
לדעתי היו 3-4
רק לבןאיזה צבעים זה?
האם יש גם כסוף או רק לבן?
מקפיצה....מי יודעת אם יש היום מקפיאים בירושלים?
יש באושר עד מקפיא של 6 מגירות ב700 שקלים אבל יחסית קטן כך שאולי יכול להתאים לך
איך אפשר לתקשר איתך באישי?יש באושר עד מקפיא של 6 מגירות ב700 שקלים אבל יחסית קטן כך שאולי יכול להתאים לך
אם מעניין אותך אני מירושלים ומוכרת את שלי ב650 שקלים
קניתי אותו לפני שבועיים ומעוניינת לקנות גדול יותר
שלך גם מאושר עד?איך אפשר לתקשר איתך באישי?
או , מה הגודל של המקפיא שאת מוכרת?
איפה בירושלים?
מעוניינת.יש באושר עד מקפיא של 6 מגירות ב700 שקלים אבל יחסית קטן כך שאולי יכול להתאים לך
אם מעניין אותך אני מירושלים ומוכרת את שלי ב650 שקלים
קניתי אותו לפני שבועיים ומעוניינת לקנות גדול יותר
אני מירושלים איזור רוממהמעוניינת.
אפשר פרטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים