מקפיא מקפיא נקסומי- משנת יוסף

• הוסף לסימניות
יש השבוע מקפיא מחברת נקסומי, מישהו מכיר?, המלצות? אשמח לכל מידע
זהו המפרט:
מקפיא 6 מגירות/ תאים די פרוסט - נקסומי {לא לאיסוף}

הקפאה רגילה, עם דפנות כפולות בצידי המוצר לקירור אחיד, מידות המקפיא: רוחב 55.4 ס"מ, עומק 56.9 ס"מ, גובה 144 ס"מ, נפח נטו כ 165 ליטר. שנה אחריות ע"י חברת תמוז, המחיר כולל הובלה, המקפיא יסופק ע"י חברת הובלות לאחר תיאום, עד לראש השנה, במקרה וההובלה מעל קומה שלישית ללא מעלית או במקרים חריגים אחרים תיתכן תוספת כפי הנהוג בשוק
897 ₪

• הוסף לסימניות
אגב מקפיאים של משנת יוסף...

קניתי אצלם בפסח מקפיא של אמקור, ונשבר לי מגירה, מי שיודע היכן ניתן להשיג מגירה חדשה שיעדכן בבקשה.

• הוסף לסימניות
מישהו הזמין את המקפיא וקיבל כבר?
(הבטיחו אספקה לפני ר"ה...)
נ.ב. נכון, יש להם עוד זמן...

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי , ולא קבלתי עדיין.
התקשרתי, והם עדין מבטיחים שעד ר"ה..

• הוסף לסימניות
ממש לא!
אני הזמנתי ובוודאות לא יגיע לפני.
קיבלתי תיאום משלוח ל28לחודש!
כשהתקשרתי להתלונן אמרו בנונשלנט מתנצלים,רוצה לבטל???
כנ"ל בדיוק!
שלחתי מייל תלונה, התשובה היתה מאד אלגנטית ומתחמקת..
תקעו אותי בלי מקפיא לחג.
אם הייתי יודעת כמה ימים קודם שלא יגיע, הייתי מספיקה לקנות במקום אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה