מקפיא מקפיא beko, האם מומלץ?

• הוסף לסימניות
בחנות המליצו על מקפיא בקו, כמובן עם התקן שבת.
רוצה לברר כאן האם יש המלצות, או להיפך, לפני שאני קונה.
כל מידע יעזור.
רוב תודות!!

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים שאלתי טכנאי וותיק על מקרר בקו
התשובה שלו הייתה:
אם אתה מחפש ארון בגדים מעוצב ויפה עם תאורה פנימית-תקנה אותו

לא יודע מה המצב היום ומה לגבי מקפיא..

• הוסף לסימניות
לי היה הרבה שנים ועבד מצוין
אני חושבת שבכללית מקפיא פחות ממסובך מבחינת תיקונים וקילקולים,אין הרבה בעיות.

• הוסף לסימניות
לאאאאאאאאאאאאאאאא
אני מדגיש בקושי(במקרה הטוב)4 שנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הטכנולוגיה של נו פרוסט עלולה לגרום לטעם לוואי לחלק מסוגי האוכל
זה גם מכשירים יותר משוכללים, בדרך כלל עם כרטיס אלקטרוני, מה שיותר מועד לבעיות

יש מקפיא שהוא בעצם מותג מדבקה של כמה מותגים, בלרס, נורמנדה ועוד,
די פרוסט פשוט שעושה את העבודה.
זול יותר מכולם, מכני פשוט בלי טכנולוגיה מיותרת.

• הוסף לסימניות
וממליצה על די פרוסט? או שעדיף נו פרוסט? ( אני פחות מחפשת שיהיה לי עוד במה להתעסק, אא"כ יש לו מעלות נוספות)
הבעיה בנו פרוסט שמשאיר טעם של מקפיא באוכל
(ככה המיתוס בכל אופן)
חוץ מזה אני חושבת שנו פרוסט זו כבר טכנולוגיה מורכבת יותר
וממילא כבר מצריכה חברה אמינה יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה