מקצבים ודגימות לאורגן ולמחשב

• הוסף לסימניות
רק רציתי לשאול, יש מצב גם בימהה 333? (מקצבים וכן')

• הוסף לסימניות
יש באתר הזה המון חבילות הרחבה של צלילים לימהה [שים לב יש ל 770 ו750 שזה לא אותו סוג קובץ] האתר פתוח בנט פרי אך הקישור להורדה חסום מי שיש לו אפשרות להוריד ולהעלות לכאן בתודה בשם כולם
הנה הקישור נמצא בזיפ ארכיון וצריך לחלץ כי אי אפשר להעלות קובץ קישור

קבצים מצורפים

• ‏‏WinRAR ארכיון חדש.rar
    KB 29.9 · צפיות: 415
  • הוסף לסימניות
יש באתר הזה המון חבילות הרחבה של צלילים לימהה [שים לב יש ל 770 ו750 שזה לא אותו סוג קובץ] האתר פתוח בנט פרי אך הקישור להורדה חסום מי שיש לו אפשרות להוריד ולהעלות לכאן בתודה בשם כולם
הנה הקישור נמצא בזיפ ארכיון וצריך לחלץ כי אי אפשר להעלות קובץ קישור
תודה

• הוסף לסימניות
מקש ימני יופיע לך חלץ
או לפתוח את הקובץ בלחיצה פעמיים במקש שמאלי ואז לגרור אותו לשולחן העבודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן כבר כתבתי למעלה ולכן העלתי שלמי שיש חסימה אחרת שיעלה את זה לכאן הנה עוד אתר עם המון דגימות ופתוח אך בנט פרי כותבים שצריל לשלוח בקשה ךבדיקה על כל קובץ מי שיכול לבדוק בחסימה אחרת ולהעלות לכאן.

http://www.cms-sounddesign.de/page41.html

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באילו תוכנות ניתן לשמוע מקצבים על המחשב?
ואם כן איך אני יכול להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
זה אתר של דגימות ולא של מקצבים.
לגבי ה670 היה לי פעם 650 והייתה אפשרות דרך האון קי בלי להעתיק לאורגן זכור לי שי ש איזה כפתור מדיה או משהו כזה
זה קישור לאתר ימהה יש שם הדגמות רבות על הכלי הזה פתוחות בנט פרי
https://usa.yamaha.com/products/mus...ations/psr-s670/audio_video.html#product-tabs

• הוסף לסימניות
בשביל להעלות את זה לאורגן לא צריך מחשב אלא אתה מעלה את זה בדיסק און קי ןבאורגן יש בפונקציות PACK EXPRINION אתה לוחץ עליו וכו' ואז זה עולה לאורגן בשביל מחשב צריך מנהל חבילת הרחבה של ימהה שנמצא כאן דרכו גם אפשר להכין את קובץ הדגימות הנ"ל

קבצים מצורפים

• yem_v252_win.zip
    55.1 MB · צפיות: 440
  • הוסף לסימניות
בשביל להעלות את זה לאורגן לא צריך מחשב אלא אתה מעלה את זה בדיסק און קי ןבאורגן יש בפונקציות PACK EXPRINION אתה לוחץ עליו וכו' ואז זה עולה לאורגן בשביל מחשב צריך מנהל חבילת הרחבה של ימהה שנמצא כאן דרכו גם אפשר להכין את קובץ הדגימות הנ"ל
כן זה הבנתי
יש לי עוד דגימות
אני רוצה קובץ בשביל להכניס לתוכנה כדי שאני יוכל לסגור הכל ביחד
כי אם לא ימחק לי כל הדגימות שלי מהאורגן

• הוסף לסימניות
כן זה הבנתי
יש לי עוד דגימות
אני רוצה קובץ בשביל להכניס לתוכנה כדי שאני יוכל לסגור הכל ביחד
כי אם לא ימחק לי כל הדגימות שלי מהאורגן

הבנתי זאת אומרת PPF ןלא PPI
שלח לי הודעה באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה