מקצבים חדישים לתוך PA1

• הוסף לסימניות
יכולים לעבוד בו?
סליחה אם אני לא מנסח טוב, אני לא בתחום.

• הוסף לסימניות
אין מישהו שיכול לעזור לי בנושא?
דהיינו מה שעולה על 600, וכד' יכולים להכניס לPA1 ? [או מעבר לזה]

• הוסף לסימניות
הכלל הוא (בדר''כ) הדגם החדש קורא גם מהדגם הישן , ולא להיפך, (דהיינו מקצבים של PA3 לא יעלה על PA600 אבל הפוך - כן)

• הוסף לסימניות
לידיעתכם PA3 PA600 PA900 וPA300 עם אותם מערכות קבצים (כמעט) PA 800 ןPA2 נפרד, PA700 , PA1000 וPA4 מערכת קבצים נפרדת. (אני לא כ"כ מבינה בדיוק בבפנוכו שלהם, אבל אני יודעת לגבי המקצבים פשוט מניסיון)

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לשים מקצבים חדישים על הPA1,
הולך לצאת בקרוב תוכנה שתמיר קבצי חדשים ליותר ישנים (מהPA4 לPA3) אבל לא נראה לי שזה יעבוד גם על הPA1 שהוא מאדדד ישן.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם PA3 PA600 PA900 וPA300 עם אותם מערכות קבצים (כמעט) PA 800 ןPA2 נפרד, PA700 , PA1000 וPA4 מערכת קבצים נפרדת. (אני לא כ"כ מבינה בדיוק בבפנוכו שלהם, אבל אני יודעת לגבי המקצבים פשוט מניסיון)
ככה בדיוק.
בכל אופן, המערכת עצמה לא שונה בהרבה, רק כל פעם קצת יותר משתכללת.
בניית מקצבים בPA1 היא קלה מאד, כמעט כמו בPA4.
אם אין לך דרך אחרת להשיג לו חומר - אז אני יכול לבנות לך ישירות עליו, בתמחור לפי שעה, או לחילופין ללמד איך בונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה