###מקצבים חדשים בקורג שבניתי לכמה שירים וניגונים###

• הוסף לסימניות
המקצבים בסגנון יחודי - ניגון ריקוד של חב''ד, ניגון הצמח צדק,''צמאה לך'', ועד כמה שירים.
אשמח לשמוע חוות דעת(גם על הנגינה וגם על המקצבים)...:)

המקצבים יהיו בקרוב גם למכירה.

קבצים מצורפים

• מקצבים שבניתי לכמה שירים וניגונים.mp4
    22.8 MB · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
המקצבים מעולים.
הערה קטנה לגבי הבלאנס, לטעמי הכלים בליווי צריכים להיות חזקים הרבה יותר. שומעים בעיקר את התופים, זה אמור להישמע תזמורת לא פויקער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2105755:
המקצבים מעולים.
הערה קטנה לגבי הבלאנס, לטעמי הכלים בליווי צריכים להיות חזקים הרבה יותר. שומעים בעיקר את התופים, זה אמור להישמע תזמורת לא פויקער.

איך אתה מסדר את הבלאנס?
איזה גובה כל כלי?

• הוסף לסימניות
המקצבים מאוד יפים.
הם קצת מדי צפויים לדעתי.... (מקוה שהבנת מה שנסתי להגיד)

• הוסף לסימניות
המקצבים מאוד יפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hadasad3;2105763:
המקצבים מאוד יפים.

לא, לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2105764:
לא, לא הבנתי...

אני לא נראה לי אצליח להסביר...
אולי משהו אחר שהרגיש כמוני ידע להסביר יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מקצבים יפים מאוד!!
בתור אחד שמנגן על PA50 - חידשת לי!
נגינה טובה ומהירה..
יש מצב שאתה מספר לי איך עושים את האפקט wha wha בגיטרות?

• הוסף לסימניות
חבל שאין פה אחד שמנגן על ימהה שימכור לי כמה מקצבים יפים...

• הוסף לסימניות
סתם שאלה בנגינה
מכירים את האפקט של צליל הקלרינט בתרצה?

• הוסף לסימניות
זה המחמאה הכי גדולה

נכתב ע"י hadasad3;2105762:
המקצבים מאוד יפים.

כי זה נשמע לך כמו כל תזמורת שמנגנת ופה-זה סה"כ אחד.....

• הוסף לסימניות
הנגינה מאד יפה וגם המקצב מתלבש ממש טוב על השיר, אבל אני גם חושב כמו דוד מרדכי שהתופים מידי בולטים לעומת כל הליווי, ולגבי שאלתך למעלה איך שולטים בבלאנס אני מנגן בPA300 וזה ממש פשוט גם במקצבים בנויים כבר אבל אני לא יודע אם זה אותו דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה