בקשה מקצבים לקורג

• הוסף לסימניות
אני צריך סט מקצבים לקורג PA300 חינמי ומעודכן 2024 מי שיכול להעלות פה להורדה תודה מראש

• הוסף לסימניות
נסיתי להעלות סט ולא הלך לי אם אפשר לכתוב איך מצרפים קובץ
בתחתית ההודעה בצד ימין יש לחצן של צרף קבצים.
שם ניסית ולא הלך?
עכשיו העליתי ככה.
(זה מקצב שהורדתי מאשכול אחר כאן. לא להתלהב...)
אולי צריך לדחוס קודם לזיפ?

קבצים מצורפים

• מקצב חסידי מיוחד לקורג.rar
    KB 15.7 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
זה הכל סט אחד .

קבצים מצורפים

• STYLE.rar
    2.8 MB · צפיות: 42
  • SOUND.rar
    KB 163.3 · צפיות: 40
  • SONGBOOK.rar
    KB 3.7 · צפיות: 34
  • PAD.rar
    KB 17.4 · צפיות: 33
  • MULTISMP.rar
    KB 60.5 · צפיות: 29
  • KEYBOARDSET.rar
    KB 78.8 · צפיות: 28
  • GUITARPRESET.rar
    74 ביטים · צפיות: 27
  • GLOBAL.rar
    KB 5.1 · צפיות: 25
  • VOICEPRESET.rar
    73 ביטים · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
את ה PCM הוא לא נתן לי להכניס כי זה קובץ גדול מידי . אם יש מה לעשות תכתוב.

• הוסף לסימניות
@שרוליק פ
קודם כל תודה רבה רבה!!!
(ראוי לציין שאני לא מבין באורגנים וכו', אבל אני רוצה לשמח את אשתי שמאוד אוהבת ומתעסקת בזה ואין לה איך להשיג וכו')
דבר שני, האם המקצבים האלו מתאימים לקורג 300 שיש לך? כי אם כן, הבנתי שלא בטוח שהם מתאימים גם לדגם 700..
אם בכל זאת נראה לך שזה יתאים אשמח אם תשלח לי במייל.
תענה לי ואז אני אצרף את המייל לי אם מסתדר לך.

• הוסף לסימניות
זה סט שמיועד לקורג 700 ואיך אני אמור לדעת מה המייל שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה