איך הלוגו? מקצועי, יפה, או נדוש?
ה >השראה< מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים הדמיות בתלת מימד UX UI D I G I T A L עימוד ספרים 26/2/20 הוסף לסימניות #1 איך הלוגו? מקצועי, יפה, או נדוש?
ש שמשי פישער משתמש צעיר המשתמש נחסם 26/2/20 הוסף לסימניות #2 מאוד יפה רק חסר קצת יותר בלגן או יותר נטוי יותר
ה >השראה< מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים הדמיות בתלת מימד UX UI D I G I T A L עימוד ספרים 26/2/20 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י שמשי פישער: ק חסר קצת יותר בלגן או יותר נטוי יותר לחצ/י כדי להרחיב... למה בלגן?
B brachi :) משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 26/2/20 הוסף לסימניות #5 הייתי משנה צבעים
ה >השראה< מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים הדמיות בתלת מימד UX UI D I G I T A L עימוד ספרים 26/2/20 הוסף לסימניות #6 לא הצבעים הלוגו עצמו.
ה >השראה< מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים הדמיות בתלת מימד UX UI D I G I T A L עימוד ספרים 26/2/20 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י brachi :): הייתי משנה צבעים לחצ/י כדי להרחיב... לאיזה צבעים למשל?
Y Y578 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 26/2/20 הוסף לסימניות #9 גם לי נראה שרק להחליף צבעים... בהצלחה!
ה >השראה< מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים הדמיות בתלת מימד UX UI D I G I T A L עימוד ספרים 26/2/20 הוסף לסימניות #10 יותר טוב?
מ מעריכה תורה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי D I G I T A L • 26/2/20 הוסף לסימניות #11 הייתי מנסה להוריד את המברשת כלפי מטה
מ מירי ש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 26/2/20 הוסף לסימניות #12 לוגו מאד יפה! נכתב ע"י מעריכה תורה: הייתי מנסה להוריד את המברשת כלפי מטה לחצ/י כדי להרחיב... גמני. וגם להעמיד את הטיפוגרפיה יציב יותר.
לוגו מאד יפה! נכתב ע"י מעריכה תורה: הייתי מנסה להוריד את המברשת כלפי מטה לחצ/י כדי להרחיב... גמני. וגם להעמיד את הטיפוגרפיה יציב יותר.