מקצוענים- חוות דעת למצלמה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על המצלמה הזאת להסרטות מקצועיות++?

קבצים מצורפים

• Canon 7d.PNG
    Canon 7d.PNG
    KB 89.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם המצלמה מיועדת רק או בעיקר להסרטות, יש מצלמות טובות יותר כמו למשל פנסוניק GH4

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לזה?
ואם כן, על איזה עדשה אתה ממליץ?

קבצים מצורפים

• GH4.PNG
    KB 165.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אשמח להמלצות נוספות
די בדחיפות!!!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להסרטות קצרות הקנון 70D טובה, לפוקוסים וכו' את צריכה לקחת בחשבון שזה לא מצלמת וידאו ולכן יש בה כמה באגים: היא נעצרת כל 20 דקות וקשה לפקס בה, לעומת זאת הלומיקס מיועדת לוידאו ולכן קל יותר לפקס בה והיא לא נעצרת, וחוץ מזה שהיא מסריטה הרבה יותר באיכות (4Kׂ)
רק שהיא לא כ"כ טובה בתנאי חושך... החיישן שלה יחסית קטן...
אם זה התקציב, אני הייתי הולכת על הלומיקס,
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי, בקנון אין הבדל בוידאו בין ה7D, ל70D או ל700D. ההבדל הוא בד"כ בעדשה, ובתאורה.
אז אם יש לך תקציב, תלכי על מצלמה שתתן תוצאות טובות יותר בוידאו. או תשקיעי בעדשה טובה יותר.

לי יש את ה650D (כמו ה700D), ואני מאד מרוצה! צילמתי בה אפילו יום שלם, ולא קרה לה כלום.
ומה שאת עוד צריכה לקחת בחשבון שאם את רוצה צילומים מקצועיים, את צריכה להכניס בתקציב גם תאורה. (או שאולי יש לך כבר)

• הוסף לסימניות
בסופו של יום, השיקול בבחירת מצלמה זה נגזרת של תקציב ושל אופי הצילומים שמתעתדים לעשות.

יש הרבה דגמים מצוינים, אני מציין חלק:
סוני A6500
סוני RX10III
פנסוניק GH4
פנסוניק FZ1000
פנסוניק FZ2500
קנון 80D

וכמובן שיש יקרות יותר וטובות יותר והמחיר בהתאם:
סוני A7S II
פנסוניק GH5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה