כללי מקצוע או תסביך?

• הוסף לסימניות
את הכובע כבר הורדתי, עכשיו כשאני רואה את התהליך אני מוריד גם את הנעלי בית. מדהיםםם!

(רק שכחת לכתוב שכל הפרויקט הזה נעשה ב‫24 שעות בלבד, שהחבר'ה יבינו כמה עמוק התסביך...)

• הוסף לסימניות
ענק, פשוט מדהים

• הוסף לסימניות
תסלח לי, אבל אתה לא נורמלי!! זה פשוט מדהים, מדהים! זה סוג הדברים שנורא כיף לראות! וזו ההוכחה שאין כמו קורל (הייתי חייב להכניס את זה, סורי... ;))

,
נכתב ע"י קופירייט;589164:
(רק שכחת לכתוב שכל הפרויקט הזה נעשה ב‫24 שעות בלבד, שהחבר'ה יבינו כמה עמוק התסביך...)

הוא באמת לא נורמלי!!! :eek: :p

• הוסף לסימניות
עבודה ממש יפה, נהנתי במיוחד לראות את תהליך העבודה שחוץ מזה שהוא מעניין הוא גם מלמד דבר או שתיים, עבודת PS יפה מאוד ועבודת פאן טול עוד יותר יפה
סך הכללי עבודה שהייתה יכולה להיות עם כל תוכנה באותו זמן השקעה

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת ומרשימה. כיף לראות ולהתפעל מתהליך העבודה.

• הוסף לסימניות
מדהים.

כאחד שראה את מהלך העבודה מקרוב, נראה שנקי_כפיים שילם להם עבור ההנאה שבעשייה...

• הוסף לסימניות
פשייייייייייייייאהההההההההההההההההה מדהים!

נכתב ע"י israelm24;589181:
תסלח לי, אבל אתה לא נורמלי!!

הוא באמת לא נורמלי!!! :eek: :p

טוב, זה כבר ידוע שנקי כפיים לא נורמלי.....:p

• הוסף לסימניות
וואו! מדהים.

• הוסף לסימניות
ענק.
עבודה נקיית כפיים.

תוכל לפרט איזה כדור לקחת ובאיזה כסא ישבת?
כי אני קונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;589181:
זה סוג הדברים שנורא כיף לראות! וזו ההוכחה שאין כמו קורל (הייתי חייב להכניס את זה, סורי...
זו ההוכחה שאין כמו הכשרון, זו לא התוכנה זה מי שמפעיל אותה :)
עבודה מאלפת/מעלפת!

• הוסף לסימניות
ואו, איזה עבודה. מדהים לראות את הדיוק בכל הפרטים.

מחכים לראות את תוצאות העבודה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל,
הודעות האשכול...

קשה להשאר שווי נפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה