דיון מקציף חלב דאבו

• הוסף לסימניות
קניתי מקציף חלב של דאבו, לפי המלצות פה באתר. כתוב עליו במפורש שמיועד להכנת קפה הפוך (קרי- קפה על בסיס חלב) אבל יצא ממש מאכזב. הקציף מעולה, אבל חמים. לא חם, ובטח לא רותח.
אין הוראות הפעלה.
פספסתי משהו? או שככה זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
קניתי מקציף חלב של דאבו, לפי המלצות פה באתר. כתוב עליו במפורש שמיועד להכנת קפה הפוך (קרי- קפה על בסיס חלב) אבל יצא ממש מאכזב. הקציף מעולה, אבל חמים. לא חם, ובטח לא רותח.
אין הוראות הפעלה.
פספסתי משהו? או שככה זה אמור להיות?
@malkykl , איזה דגם קנית?

• הוסף לסימניות
אולי לחצת לחיצה ארוכה לקבלת משקה קר?
שימי לב אם הנורה אדומה /כחולה (כך זה לפחות בדאבו שלי)

• הוסף לסימניות
אולי לחצת לחיצה ארוכה לקבלת משקה קר?
שימי לב אם הנורה אדומה /כחולה (כך זה לפחות בדאבו שלי)
תודה, אבדוק! אני ממש מתוסכלת מזה... שלחתי לשירות שלהם והם טענו שהכל תקין וזה מה יש.

• הוסף לסימניות
אני לא מקציפה רק מחממת, ועושה חימום כפול (לוחצת פעמיים9 לא ניסיתי עם הקצפה אולי זה כבר יהיה מוקצף מידי אבל אכן זה לא ככ רותח

• הוסף לסימניות
אני לא מקציפה רק מחממת, ועושה חימום כפול (לוחצת פעמיים9 לא ניסיתי עם הקצפה אולי זה כבר יהיה מוקצף מידי אבל אכן זה לא ככ רותח
מבאס ממש
קניתי דווקא דאבו, כי היו חוות דעת באינטרנט, שהקפה יוצא רותח. וזה לא היה זול בכלל :(

• הוסף לסימניות
רק אירוצ'ינו 4 - יוצא חם מאוד.

• הוסף לסימניות
מבאס ממש
קניתי דווקא דאבו, כי היו חוות דעת באינטרנט, שהקפה יוצא רותח. וזה לא היה זול בכלל :(
ניסי להרטיב את התחתית כמו שמופיע בהוראות?
זה יצא הרבה יותר חם כך.
אבל עדין אני אוהבת יותר רותח. זה גם ענין של הרגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה