היכן רגיש?מואוד רגיש למגע עם מים (טבילת כלים, שטיפה וכו')
חוץ מזה הוא מצוין!
לא יודע בדיוקהיכן רגיש?
למעלה?
למטה?
לא יודע בדיוק
לכאורה בלחצן הפעלה
אז איך טובלים אותו ?מואוד רגיש למגע עם מים (טבילת כלים, שטיפה וכו')
חוץ מזה הוא מצוין!
לא יודע...אז איך טובלים אותו ?
לו יצויר שאני מייבש אותו שבוע או יותר, הוא יעבוד לי טוב ?לא יודע...
בחורף זה מאוד בעיתי כי לוקח לו הרבה זמן להתייבש
לכאורה כן, אבל בחורף הוא לא מתייבש ונהיה קורוזיהלו יצויר שאני מייבש אותו שבוע או יותר, הוא יעבוד לי טוב ?
מכניסים חלב ומקציפים לקפה מווושלםאיך משתמשים בו ? לאיזה שימושים הוא טוב ?
ואי אפשר איכשהו לייבש טוב ?לכאורה כן, אבל בחורף הוא לא מתייבש ונהיה קורוזיה
אולי עם מייבש שיערואי אפשר איכשהו לייבש טוב ?
איפה בעיקר ? באזור הכפתורים ?אולי עם מייבש שיער
דווקא לקפה ? שוקו גם טוב ?מכניסים חלב ומקציפים לקפה מווושלם![]()
לא@ליטאי פשוט
יש לך את הדגם הזה בדיוק?
מסתמא זה כמו כל דבר, לא תנקה בקביעות, בסוף לא תצליח לנקות בכללסתם שאלה על מקציף
היה לנו פעם משו יקר יחסי (יותר מ200)
ועם הזמן הצטברה שכבה למטה שלא הצלחנו לנקות ובגלל זה זרקנו את זה.
האם נתקלתם בתופעה כזו?
מאמין שפשוט טובלים ומייבשים כמה שאפר ומקווים לטובתכלס'
מה עושים עם טבילה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים